flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canat hayırdır niye güldün bebeğim biz sana gülüyormuyuz hahahahha:tey:
siz tanışıyormusunuz yaw :S:S ben anlamadım bişi hea
Boş Muhabbetler
|
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canat hayırdır niye güldün bebeğim biz sana gülüyormuyuz hahahahha:tey: siz tanışıyormusunuz yaw :S:S ben anlamadım bişi hea beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ötesi berisi her zaman her yerde en iğrenç sensin miley20: oleeyyy ben süperim bee analar neler doğuruyoo :A:
fındık-s
09-03-2008, Saat: 10:33 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz tanışıyormusunuz yaw :S:S ben anlamadım bişi hea canat ım yok ya nerden tanışcaz dostuz biz gönül dostu kafa dengi bulduk yazıyoruz işte sen de katıl bize bebeğim
fındık-s
09-03-2008, Saat: 10:34 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ee nasılsınız ikinizde iyi misiniz ?? çok şükür be gülüm yaşıyoruz işte sen nasılsın ??
bende iyiyim ya sağolun sizler gibiyim diyeyim en azından siz nasılsanız bende öle
fındık-s
09-03-2008, Saat: 10:37 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende iyiyim ya sağolun sizler gibiyim diyeyim en azından siz nasılsanız bende öle tüüüüh üzüldüm bak şimdi neyin var yawrucuum yani en azından benim gibiysen peki iyi değilsin demek
fındık-s
09-03-2008, Saat: 10:37 PM <
flame nereye gittin ya pşşşşşşşşşşttttt noldu kırdık mı seni
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:flame nereye gittin ya pşşşşşşşşşşttttt noldu kırdık mı seni sorma canım yaa klavyenin enter tuşu takıldı onu yaptımda yani 10 parmağımda 10 marifet anlarsın:teytey::teytey:
fındık-s
09-03-2008, Saat: 10:48 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorma canım yaa klavyenin enter tuşu takıldı onu yaptımda yani 10 parmağımda 10 marifet anlarsın:teytey::teytey: wuuuuuuu e süpersin sen hakkaten afferim sana :A: sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün emi :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|