başa dönmeler başımı döndürüyor..
kaldığım yeri unutmasam hani devam etsem diyorum..
yaşadığım hikayede sayfanın ucunu kıvırdıkça;
k ı r ı l ı y o r u m ..!
Acemhe'den :P
|
başa dönmeler başımı döndürüyor.. kaldığım yeri unutmasam hani devam etsem diyorum.. yaşadığım hikayede sayfanın ucunu kıvırdıkça; k ı r ı l ı y o r u m ..! Gitmek çözecekse.. Ve biri gidecekse.. BuraLar gitsin, sen g i t m e . . . S e n gitme ! Sorgusuzca bekledim..
Neden gittiğini, nereye gittiğini, ne zaman geleceğini sormadan, sadece bekledim. Nefes alacağım zamanı bekledim. Her gelişin şenlik, her dönüşün bayramdı sanki. Sen de çok sevmesen gelir miydin hiç? Özlemesen benim kadar döner miydin? Gidişlerine bahaneler bulmak en iyi yaptığım şeydi benim... Mecbur olmasan bırakıp gitmezdin ki beni sen. Vardı mutlaka kendince sebeplerin... Önemli olan gelmendi.. Hayat kısa bir battaniye gibidir. Yukarı çekersin, ayak parmakların isyan eder… Aşağı çekersin, omuzların titrer. Ama yine de; neşeli insanlar dizlerini karınlarına çekerek, rahat bir uyku uyumayı başarırlar… İçimde doğasına aykırı büyüyen sevgilim.. Sen sevilmenin aaafini çıkartırken
Ben elbet yarın yeniden sevebilmek için seni daha fazla Bugünümü yarına heba edeceğim Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken ben ettiğin cümleleri noktalıyordum!
KanAyan yaRaLaRına kaN duRsun diye başKa beDenLeR baSaRsan mikRop kaPaRsın ..!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|