İcindeyim oyunun, büsbütün..
Âh be.
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
özledim teninin kokusunu özledim, özledim sımsıcak nefesini özledim....
02-02-2009, Saat: 03:24 AM <
DiLerim ki mutLu oL SewqiLim, ßen oLmaSam ßiLe hayat qüLsün Sna..
Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi, bebekti ceninin ergeni, bir erdi büyümüş meyvesi.
Sakal-bıyıkla geride kaldı Yunus'un hamlık evresi, sivilce-akne katledildi soldu yüzümün güneşi. Ve çivisi düşmüş tablolarda bir resimdi kendisi, kükreyen şu gökyüzünde kuşun kilitli kafesi. Tersi döndü güvenin ansızın belirdi dostun hilesi, fincan kahve içtim kursağımda kaldı telvesi. Kırıştır yalan kahpesi, baştan akıl alır ya cilvesi. Yıkar geçer bir dostun düşmancasına hamlesi. İki boy aşmış ihanetin ki kat'i yok bahanesi, hayrından umutsuzum getirme bari şerrini. Ve hepsi aynı yolda yolcu onca bedenin kellesi, meydan önüne dizilecek ve alınacak ifadesi. Dualar olmasaydı kim kovardı kalleş iblisi? kalbim ak da pak da desen yüzünden yansır pisliğin.
Yâr'dan Sarkıttığın dostLarından Kaçının Ipini Tuttun ?
onLar güLdü Sen Somuttun, kaLbinde Kaç güL Kuruttun? Hatıra'Larından %'de Kaçını Unuttuuuuuuuun? Seni Adını Anmamak Bir Şartıdır DostLuğumun..
02-03-2009, Saat: 07:01 PM <
Giderim buralardan durmak ne care
Yüregim sensizligi kabullenmez bi care Gideni unutmayi ummak ne care Sanirim hicbirsey tat vermez bundan böyle Ben seni yar eyledim Ömrüme mal eyledim Yazik yazik kaybettim Sen bana bir cicektin Ben suyu vermeseydim Solup solup gitseydin Hicbirsey eskisi gibi olmaz biliyorum Tanriya tek sabir diliyorm Vazgecmek sevginin belgesi biliyorum Kalbimden izleri siliyorum
sıkı tut kendini benim için
çözülürüm seni ele verirsen eğer en inatçı dileği yüreğimin beni sev bana dokun yeter yar yüreğim yoluna perişan yar yüreğim yoluna perişan bir benim ol beni öp bir bana sahiplen bir beni sev ikimiz bir beden ben korkarım sen yoksan kendi gölgemden sende bana soyun yaşamını bende tüket.. herşeyimle teslimim sana ben kimsenin demesiyle senden vazgeçemem mutluluk denen o rüya şehire seninle vardım artık gitmem yar yüreğim yoluna perişan yar yüreğim yoluna perişan...
02-04-2009, Saat: 04:05 PM <
warmıydı yeminimizde bırakıpta gitmek..
öLüm oldu artıq bana eL olduğunu biLmek.. ßu dünyada imkansız,imkansız bana güLmek.. ßeyazLar senin eceLin oLsun..
02-04-2009, Saat: 05:21 PM <
Ben harac mezat satılmışım
Hem bir kenara atılmışım Ben senden yana yılmışım Yıkılmışım dağılmışım Yıkılmışım dağılmışım Ben senden yana yılmışım Yıkılmışım darılmışım Bulundukların arasında Hem yıkımların ard arda Görme yüzümü artık asla Yıkılmışım dağılmışım Anmam artık asla ismini İstesende tutamam ellerini Uçurdun verdiğin sözleri Azat ettim kuşlar gibi Zordur zor olanı istemek Nerde sende o yürek Hep gözünde var san şöhret Yoksul olmam mı buna sebep Hep gözünde var san şöhret Yoksul olmam mı buna sebep |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |