dünya yalan ama boşver elımı tut
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
02-04-2009, Saat: 08:27 PM <
Al herseyını yanına, yuregıne benden ne ates olur ne soba
soz veremem yarına, bana senden ne koy olur ne kasaba
This world will never be
What I expected And if I don't belong Who would have guessed it I will not leave alone Everything that I own To make you feel like it's not too late It's never too late Even if I say It'll be alright Still I hear you say You want to end your life Now and again we try To just stay alive Maybe we'll turn it all around 'Cause it's not too late It's never too late No one will ever see This side reflected And if there's something wrong Who would have guessed it And I have left alone Everything that I own To make you feel like It's not too late It's never too late
Sen benim onyedi yaşımsın
Okulu ilk asışım, İlk kez birine gümüş kolye alışımsın.. Sen benim İlk sakarlığım, ilk tuhaflığım, ilk yakalanışımsın Sen benim onyedi yaşımsın.. Âh be.
02-06-2009, Saat: 09:13 AM <
Benide götür gittiğin yere
Bu kentte yaşamak çok zor Bak kabuslarım çoğalıyor Bu gönül beni hiç dinlemiyor Topraktan geldi insan Yine toprağa dönecek Yaşam bir gün elbet bitecek Ah bu gönül sen varya Beni ne hallere koydun Bir canım var al oda Senin olsun Ah be gülüm sende kimsin Beni katilin mi edeceksin Yaşattığın o günlerin Hesabını kime vereceksin Sana ait bende kalan Ne varsa hepsi yalan Şimdi kurtar beni bu aşktan Ah be gülüm sen ne yaptın Beni ateşlere attın Aslında sende yandın Dertsiz gülüm , Dertli gönlüm
02-06-2009, Saat: 12:28 PM <
Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç
Hayatın anlamsızlığını En güzel şeylerin bile yavan kaldığı Aklımın ucundan geçmezdi Senmisin bu hallerde olmama sebep İnanmak gelmiyor içimden Oysaki durmaksızın süren kavgalar Meğer aşkın cilveleriymiş Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı Ateşe atılmış bir demir gibi kor hala Ellerim bomboş gözümde yaşlarla Güneşin kavurduğu bir çöldeyim
belkide zamansız açtım içimi
yüregim şeffaftı aklımsa deli ben geldim sen kaçtın Hep bana inat bir vardın bir yOktun hep masal gibi ne kara kaşına ne kara gözüne ben tek bir sözüne tutulup kaldım deymedi bir kere ellerin yüzüme gel görki bin yıldır sanki vardın adı aşk sebebimin her hata kalbimin hep degerinden hep gereginden hak ettiginden çok sevdim ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,441 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |