simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sürüm sürüüümmmm süründürcem sen dur dahaaa yolun açık olsun ha güle güle haaa
eywahki ne eywah ben ettim sen etme abla acı bana daha gençliğim yaşayacak yıllarım benim var kıyma bana
En çok hangi üye dikkatinizi çekiyor???
|
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sürüm sürüüümmmm süründürcem sen dur dahaaa yolun açık olsun ha güle güle haaa eywahki ne eywah ben ettim sen etme abla acı bana daha gençliğim yaşayacak yıllarım benim var kıyma bana MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah başka dert vermesin senden büyük dertmi olur kız şaka şaka amin MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vala sitede asya ama gerçek adımı bilmiorm vah vah yasık daha çok gençtin simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam alırım ama daha çocuğum olcakta büyüycekte çok uzun beklermisin ? benden iyi kayınvaldemi olr hiçbişeynize karışmamoyy menaisa görümcem olacaksa olmas bu işşş
git be bocuq istemiom seni
şamil gerçek adımı öğrenince hbr vercemD:
tamam bi isim koyarıs sana ailecek oturur karar veririrz babanla
şimdi yemek zamanı hadi kalk artık bilgisayarın başından. bundan sonra günde 1 saat internet MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:git be bocuq istemiom seni tmm hayırlı haberlerini bekliyorum sen öğrenemezsen kupa kızından ben öğrenirim senin için |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kalbiniz hangi durumda..? | BiRiciGim | 182 | 8,219 |
05-07-2021, Saat: 03:44 PM Son Yorum: badelie |
|
Bu Şarkıcının Hangi Şarkısını Seviyorsun | Beyaz | 17 | 1,399 |
03-22-2021, Saat: 07:44 PM Son Yorum: badelie |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,630 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |
|
Foruma geldiğinizde ilk dikkatinizi çeken üye? | acemhe | 6 | 976 |
03-13-2012, Saat: 09:58 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
hangi şarkıyı kime armağan edersin ? | CReATuRE | 120 | 6,478 |
04-22-2011, Saat: 09:37 AM Son Yorum: sun fairy |