:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
hakua
Ne Var Ne Yok Henüz Senden Bir Haber Yok Bir Hamsili Ekmek Birde Yaninda Börek Hafta Sonu öyle Geçer Artik Pardon Yaninda Birde Teater Ticket
Ara
EndLess
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bakma onlara ya çekemiyorlar bizi Big GrinBig GrinBig Grin
kıskanıyor olabilirler kanımca Confusedmiley17:

Phahahahahahaha kıskanclıktan ölcez baı abı onu alma benı al :tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey:
Ara
MaNeSiA
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Phahahahahahaha kıskanclıktan ölcez baı abı onu alma benı al :tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey:
benim aşkım gaymi beBig Grin
Ara
CaNaT
hakua Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Var Ne Yok Henüz Senden Bir Haber Yok Bir Hamsili Ekmek Birde Yaninda Börek Hafta Sonu öyle Geçer Artik Pardon Yaninda Birde Teater Ticket

süpersin kolada benden olsun bari Smile
Ara
EndLess
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim aşkım gaymi beBig Grin

senıjn askına da kalmadık bızde gay degılık Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin sımdı elımı sallımm 5 0kısı bulurum Big GrinBig GrinBig Grin Pembem nerde Pembem Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
CaNaT
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim aşkım gaymi beBig Grin

ya görüyorsun herkez asılyorda ben bi sana bakıyorum Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
MaNeSiA
Smile
eee benden başkasına baakrsan gözün çıksın:p

(banada bakamıon ama nseyse)

imzam nasıl?
Ara
MaNeSiA
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senıjn askına da kalmadık bızde gay degılık Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin sımdı elımı sallımm 5 0kısı bulurum Big GrinBig GrinBig Grin Pembem nerde Pembem Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
belli aşkıma asılmandanBig Grin
seni pembene sölücemBig Grin
Ara
CaNaT
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Smile
eee benden başkasına baakrsan gözün çıksın:p

(banada bakamıon ama nseyse)

imzam nasıl?

süper oldu SmileSmile
Ara
MaNeSiA
ee imzanda kendimi göremiom?