Ne Var Ne Yok Henüz Senden Bir Haber Yok Bir Hamsili Ekmek Birde Yaninda Börek Hafta Sonu öyle Geçer Artik Pardon Yaninda Birde Teater Ticket
|
Canı Sıkılanlar
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bakma onlara ya çekemiyorlar bizi Phahahahahahaha kıskanclıktan ölcez baı abı onu alma benı al :tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Phahahahahahaha kıskanclıktan ölcez baı abı onu alma benı al :tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey:benim aşkım gaymi be
hakua Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Var Ne Yok Henüz Senden Bir Haber Yok Bir Hamsili Ekmek Birde Yaninda Börek Hafta Sonu öyle Geçer Artik Pardon Yaninda Birde Teater Ticket süpersin kolada benden olsun bari
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim aşkım gaymi be senıjn askına da kalmadık bızde gay degılık ![]() ![]() ![]() sımdı elımı sallımm 5 0kısı bulurum ![]() ![]() Pembem nerde Pembem ![]() ![]() ![]()
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim aşkım gaymi be ya görüyorsun herkez asılyorda ben bi sana bakıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() eee benden başkasına baakrsan gözün çıksın:p (banada bakamıon ama nseyse) imzam nasıl? Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senıjn askına da kalmadık bızde gay degılıkbelli aşkıma asılmandan ![]() seni pembene sölücem
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: süper oldu ![]()
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

miley17: