Ne Var Ne Yok Henüz Senden Bir Haber Yok Bir Hamsili Ekmek Birde Yaninda Börek Hafta Sonu öyle Geçer Artik Pardon Yaninda Birde Teater Ticket
Canı Sıkılanlar
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bakma onlara ya çekemiyorlar bizi Phahahahahahaha kıskanclıktan ölcez baı abı onu alma benı al :tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Phahahahahahaha kıskanclıktan ölcez baı abı onu alma benı al :tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey::tey:benim aşkım gaymi be ![]() hakua Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Var Ne Yok Henüz Senden Bir Haber Yok Bir Hamsili Ekmek Birde Yaninda Börek Hafta Sonu öyle Geçer Artik Pardon Yaninda Birde Teater Ticket süpersin kolada benden olsun bari ![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim aşkım gaymi be senıjn askına da kalmadık bızde gay degılık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim aşkım gaymi be ya görüyorsun herkez asılyorda ben bi sana bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eee benden başkasına baakrsan gözün çıksın:p (banada bakamıon ama nseyse) imzam nasıl? Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senıjn askına da kalmadık bızde gay degılıkbelli aşkıma asılmandan ![]() seni pembene sölücem ![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı: süper oldu ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 535 Ziyaretçi