4 dk snr unutturmayın 44üde ben yakalim bari
işten kaçta çıkıp yetişcdn sen peki SIlam
Canı Sıkılanlar
|
4 dk snr unutturmayın 44üde ben yakalim bari
hava değişimi istiyorum ben bi kaç gün izin şöyle bi samos yapacak kdr izin ver be bosss
hadi gel senide samosa götürem burda arada deniz olmasa yürüme mesafesinde ama su üstünde yürümeyi henüz keşfedemedim
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:4 dk snr unutturmayın 44üde ben yakalim bari 13,30da çıkıyoruz bugün ben yaptım planımı dooru kuaföre gitcem kuaförde işim 14,30da fln bitse aşkım alcak beni inşallah umarım ordan kuzenim güzellik uzmanı onun çalıştığı yere gitcez 15,30 16gibi orda olsak makyajımı yapıcak o ordan da 16,30 17 gibiçıksam 17,30da evdeyim aşkım beni eve bırakıcak giyincem salona gidecez bu kadar sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:13,30da çıkıyoruz bugün ben yaptım planımı dooru kuaföre gitcem kuaförde işim 14,30da fln bitse aşkım alcak beni inşallah umarım ordan kuzenim güzellik uzmanı onun çalıştığı yere gitcez 15,30 16gibi orda olsak makyajımı yapıcak o ordan da 16,30 17 gibiçıksam 17,30da evdeyim aşkım beni eve bırakıcak giyincem salona gidecez bu kadar oooo plan program hazırrrr eniştem sıkı tutsun seni bak kaçırırlar seni çok şık olunca |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|