Aşklara boşveerr. (aşklar gelir geçer)
senn kalbine şans verr. gidene yol ver
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
02-09-2009, Saat: 10:32 PM <
Aşklara boşveerr. (aşklar gelir geçer)
Seni ararken
kendimi kaybetmekten yoruldum buldugumu zannettigimde kendimden ayri düstüm bu garip bir veda olacak cünkü aslinda hep icimdesin ne kadar uzaga gitsem de gittigim her yerde benimlesin söylenecek söz yok gidiyorum ben
Meğer gurbet dediğin,mahpuslukmuş güneşli avlularda,yaşanırmış öylesine...
Dönüşümde ne bulurum bilemem, Bildiğim;döneceğim ey verilmiş sözüm,edilmiş yeminim,elbet birgün döneceğim... Yıl kaç olur,hangi mevsim bilemem, Elimde takvim yapraklarından güller,gözümde bir çocuk,saçlarımda kar... BUNCA ACIYI BOŞA ÇEKMEZ HİÇ KİMSE; ve BUNCA ÖLÜMDEN KOLAY DÖNÜLMEZ,BU KADAR SEVMEYİNCE...
02-10-2009, Saat: 01:12 AM <
Cok yorgunum. benı bekleme kaptan
seyır defterını baskası yazsın cınarlı, kubbelı, mavı bır lıman benı o lımana cıkaramazsın..
02-10-2009, Saat: 03:34 AM <
bin cefâlar etsen üstüme
gayet şirin geldi dillerin dostum varıp yâd ellere meyıl verırsen kış ola bağlana yolların dostum bahçede bülbüller ötüor uyan kula gölge ise allaha âyân senden ayrılalı gülmedim dostum
02-10-2009, Saat: 03:53 AM <
Günes kusmus salkimiyor Ah sensiz
zerdali güzeli gözlerinle bak bana Keder es oldu yenemiyorum ah sensiz Baldan tatli sözlerinle gül bana Diken sarmis güllerimi deremiyorum gülden nazik ellerini uzat bana Günes kusmus salkimiyor Ah sensiz zerdali güzeli gözlerinle bak bana Keder es oldu yenemiyorum ah sensiz Baldan tatli sözlerinle gül bana Hasret yanar gecelerim ah sensiz Davran gülüm esen yel ol gel bana
02-10-2009, Saat: 04:28 AM <
Salkım salkım Tan yelleri estiğinde
mâvi patiskaları yırtan gemilerinle uzaktan seni düşünür, düşünürüm İstanbul... boşuna çekilmedi bunca acılar büyük ve sakin süleymaniyenle bekle parklarınla köprülerinle meydanlarınla bekle bizi istanbul...
02-10-2009, Saat: 04:40 AM <
Başka bir şehir burası
ışıkları yabancı daha önce karşılaşmadık başka bir sokak burası duvarları yabancı daha önce selamlaşmadık başka bir yer burası odaları yabancı daha önce hiç sevişmedik |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,437 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |