Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Sohbetler
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MANTAR OLDUK ??MD? DE ?Y? M?:yikildim::yikildim: NESE BEN MANTARI SEVER?M ZATEN:yikildim::yikildim:YOK B?Z KAPILARLA U?RA?MIYOZ D?REKT T?NEL ???NDEY?Z:yikildim::yikildim::yikildim:
A?MI?SIN SEN YA OLAYI OOOOOOO ..SmileSmileSmile)Smile:Smile):Smile):SmileSmileSmileSmileSmile):SmileALLAH SANA AKIL F?K?R VERS?N YAWWWWWWW ???N ZOR SmileSmile)SmileSmileSmileSmile:SmileSmileSmileSmile):Smile)KA? KURTUL KURTULAB?L?RSEN SmileSmileSmileSmileSmile)Smile:SmileSmile)Smile:
Ara
KAÇTIĞIN İÇİN BAN BAN GENE Bİ KARIŞIKLIK OLDU:yikildim::yikildim::yikildim:
Ara
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KA?TI?IN ???N BAN BAN GENE B? KARI?IKLIK OLDU:yikildim::yikildim::yikildim:
SmileSmileSmileSmile)SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile akl?n nerde yaww t?nelde mi yoksa ???k g?r?nd?m? SmileSmile)SmileSmile:SmileSmileSmile):Smile
Ara
GÖRÜNDÜ TÜNELİN SONUNA GELDİK:yikildim::yikildim:EYVAH KAÇIN KANALİZASYONU PATLATMIŞIZ:yikildim::yikildim:
Ara
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:G?R?ND? T?NEL?N SONUNA GELD?K:yikildim::yikildim:EYVAH KA?IN KANAL?ZASYONU PATLATMI?IZ:yikildim::yikildim:
i??ili?in berbat berbat ?NSAN D?KKAT EDER SEN DAHA ?OKKKKK KAZARSIN O T?NELLLER???? BU G?D??LE......SmileSmileSmileSmile:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ara
TÜNEL İŞİ BİZDEN SORULUR. :yikildim::yikildim:İÇERDEKİ MÜHENDİSİN HATASI O:yikildim::yikildim:YANLIŞ YOL ÇİZMİŞ:yikildim::yikildim:
Ara
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu k?z?n resmiyetide beni ?ld?recek buyurun kevser han?m.....

?lme can?mc?m sen daha laz?ms?n bizeeeeeeee........
slm millet usun bi aradan sonra yine burdayım..Big Grin Big Grin
sizi çok özledim be..Sad Big Grin
Ara
bnide ösledn mi ? :yikildim:

bn seni öslemedmde onçn :yikildimBig GrinBig Grin
Ara
burdaysan konuşabilirisss (:
Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi