mutluluk yürekli olana yakışır
ben sevdiysem buna kim karışır
isteyipte söyleyemediğim çok şey var
sen dönmeden uyumam bu gece....
ben sevdiysem buna kim karışır
isteyipte söyleyemediğim çok şey var
sen dönmeden uyumam bu gece....
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
mutluluk yürekli olana yakışır
ben sevdiysem buna kim karışır isteyipte söyleyemediğim çok şey var sen dönmeden uyumam bu gece....
Deniz uzak, yakın ölüm.
O'nu getirin bana, bu belki son günüm
02-11-2009, Saat: 09:09 PM <
Allahım sev diye bin gerek vermiş
sana düşen bir damla yaş mış meğerse her kula bir beden, bir yürek vermiş bana bahşedilen taş'mış meğerse...
02-11-2009, Saat: 09:39 PM <
Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz
Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz Damla sakız hayallerimize yakamoz vursa Bari öyle canlansa da hayat bulsa Ne iyi olurdu kalbe kan yine hücum olsa Vur kadehi ustam bu gecede sarhoşuz Kalan sağlar bizimdir acıdan mayhoşuz İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze Bundandır böyle dibe vuruşumuz
mayın tarlasında bir adam sevmişim aşk sanıpta soyunup korkusuzca çırılçıplak kalmışım...
02-11-2009, Saat: 10:48 PM <
Cemrem buralardan gittin gideli
Hasretini giydim dağlarda gezdim Gittiğinden beri şuram yanıyor Acıya çileye derde mimlendim Her nereye baksam sen orda oldun Dağ bayır demedim dolandım durdum Ey kaşına gözüne kurban olduğum Göz yaşımda bile resmini gördüm Cemrem ben sensizken aklımdan oldum Dişlerimi sıktım elimi ovdum Dosta küskün etti hasretin beni Başımı devirdim de yasa büründüm
Sil gözünün yalnızlıklarını
O an fısılda duvarlara adımı Bin bıcak var sırtımda Biniylede adaşsın Her biri hayran sana....
02-12-2009, Saat: 12:36 AM <
Bir seherde açsınlar bağrımı
en deli rüzgarlar essin ne yiğitti desinler, ne filinta dönüp baktıkları zaman bi oltu tesbihi bi gümüş tabaka bitlis tütününden yarım kalmış bi sarma cigara şeyh izzettinin dünyanın bütün çocuklarına yazdığı muska ve sevdâ adına kurutulmuş bir karanfil bulsunlar mintanımın altında...
02-12-2009, Saat: 12:38 AM <
Sana hayran şu gönlüm
İstersen bıçakla ölürüm Sana bakan o gözlerim Seni seviyorum der, gülüm! Alem-i Sır
02-12-2009, Saat: 12:39 AM <
Yağmurda yağıyordu
kuşlarda vardı. uzandım yıldızlara tutamadım saçlarım ağardı şehir zindanlarında alem uykudaydı adil cevaz uykudaydı sevdâm, menevşem memleket gülüm uykudaydı kuyudaydım... saçlarım ıslanmıştı sahtiyân uykudaydı. çıplaktı üzerim mintanım kana bulanmıştı.. âh kara hazer çiçeğim sen uzaktaydın yıldızlar uzaktaydı... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |