yaaa varyaa dedim arkadan kim vurdgunu görmeden bitcek ama gördüm ohhhhhhh çok duygusaldı yaa ulan ali ulan alii :of: balıkçı ölmesinnnnn ali ölsün
Canı Sıkılanlar
|
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YasS Evde tek başına filminin serisini çekmeye başlıcam bugünen itibaren :lol:ahahahaha:yikildim: vizyona bugünmü gircek :lol:
balıkçı ölmesin ali ölsün diyosun da kötüye bişey olmaz bence ikisi de ölmesin ali daha da çatlasın balıkçıyla cemileyi mutlu görüp ama bakalım nolcak görecez
yasooooo yaa evde tek başınayı boşver yaso İstanbul'dayı çek önce :yikildim:
doruuuu ölmesn ikiside geri yaa düğünüde mahvetti:of: bi mutlu günleri olamıcak hee geberesicee..
yaseminin maceralarıı sinemalarda yasemin güneşi gördü :yikildim: yasemin reçeli yasemin istanbulda 254264 :lol:
koptum sabah sabah :lol:
Ya ben iyi deilim valla. Bugünde evde tekim zaten iyice bunalım olcam he Dün ağla ağla nie ağlıom bilmiyorum ama. Gözlerim pörtledi... Bugünde bi gülüp bi somurtuomuşum farkında deilim. Sıla'm be valla o film için okdr sabırsızlanıorum ki Jackie Chan bile geldi ben gelip çekemedim İstanbul filmimi :lol: Zencom Beyaz Yasemin'i unuttun ama olmadı :lol:
:yikildim: dengesizmisin kızım bi aglıosun bi gülüuosun
aaaa doru onu unuttum bidee ıssız yasoo var nie agladın dün işten ayrıldın diemi hem sen bugün neden evdesinn cumartesi cıkmıcamıyıdn bi yeri kaçırdımmı yoksam
he ben de ctesine kadar çalışcan diye görmüştüm sanki dün öyle yadıydın
yasooooo neler dönüyo orda film dışında
Ay bilmiyorum ki nie ağladım dolmuşum demek ki patlayıverdim salya sümük... Şişti kurbağa gibi zaten yüzüm :lol: Bak şimdide gülüom nie de bilmiyom
Ya çıkamadım anacım çıkamadım dün ki kızı istemedi patron yeniden sekreter arıoruz o yüzden YasS Evde Tek Başınayı çekiorum ya Cmt iş çıkışı gelcem İstanbul'a
bn hiiiç bişe anlşamadım madem bulamadın sen nedın evdesin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 610 Ziyaretçi