ben bu hayattan dosttan düşmandan aldım payımı gidiyorum
günahlarımla sevaplarımla aldım başımı gidiyorum...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
ben bu hayattan dosttan düşmandan aldım payımı gidiyorum
Söylemezdin tüm o sözleri
Görseydin en gerçek halimi Artık Önemi yok... Her yanlışla doğar bir doğru Belkide böyle olmalıydı bu Boşver ziyanı yok Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka Tenlerde aşkı aramak İnan istemem artık Zor duramam ayakta hergün kırılıpta Zor aşk yaşanmıyor hergün an yanılıpta Her giden bir parça çalıyor benden Yarım Kalanlara rağmen Her acı bir günah siliyor benden Yarım kalanlara rağmen
yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte
acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette bekliyorum hadi gelin üstüme korkmuyorum...
Görseydin en gerçek halimi Artık Önemi yok... Her yanlışla doğar bir doğru Belkide böyle olmalıydı bu Boşver ziyanı yok Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka Tenlerde aşkı aramak İnan istemem artık Zor duramam ayakta hergün kırılıpta Zor aşk yaşanmıyor hergün an yanılıpta Her giden bir parça çalıyor benden Yarım Kalanlara rağmen Her acı bir günah siliyor benden Yarım kalanlara rağmen
02-13-2009, Saat: 02:37 PM <
Benden bu kadar yarim şimdi çeker giderim
Bavulumda kırık kalbim Seni sevmem için sebepte bırakmadın ....
02-13-2009, Saat: 02:41 PM <
Bir şarkımız vardı en içlisiydi şarkıların , şiirlerim vardı sana okurdum mısra mısra..
hatırlarmısın ?
Görseydin en gerçek halimi Artık önemi yok Her yanlışta doğar bir doğru Belkide böyle olmalıydı bu Boşver ziyanın yok Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka tenlerde aşkı aramak İnan istemem artık Zor duramam ayakta hergün kırılıpta Zor aşk yaşanmıyor hergün her an yanılıpta Her giden bir parça çalıyor benden Yarım kalanlara rağmen Yok bağırma hiç şimdi alınıpta Yok üstüme gelme hiç eskiye sarılıpta Her acı bir günah siliyor benden Yarım kalanlara rağmen Şimdi yaramı sarmam gerek Aşkla aramı yapmam gerek Kime inanmalı Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka tenlerde aşkı aramak İnan istemem artık
02-14-2009, Saat: 11:45 AM <
Sevgililer gününde kalbin atar kalbimde
Benim için ağlayan sevgilim nerdeSevgililer gününde yüzüklerin elimde Ben yıllardır evliyim sensizlikle
Görseydin en gerçek halimi Artık önemi yok Her yanlışta doğar bir doğru Belkide böyle olmalıydı bu Boşver ziyanın yok Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka tenlerde aşkı aramak İnan istemem artık Zor duramam ayakta hergün kırılıpta Zor aşk yaşanmıyor hergün her an yanılıpta Her giden bir parça çalıyor benden Yarım kalanlara rağmen Yok bağırma hiç şimdi alınıpta Yok üstüme gelme hiç eskiye sarılıpta Her acı bir günah siliyor benden Yarım kalanlara rağmen Şimdi yaramı sarmam gerek Aşkla aramı yapmam gerek Kime inanmalı Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka tenlerde aşkı aramak İnan istemem artık Takıldım şarkıya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |