kitap okumaktan güzeli yok olamazda bir kitapsever olaraktan sölüorum bunu. Ama bu tarz romanlar bayıyor beni :S
Canı Sıkılanlar
|
aaa bnde öle dıodum ama gerçekten kitaptan kitapa deişiomuss.. sen ne tarz okuosun ki
Aşk vampir falan filan Tarihi kitaplar bayıyor beni filmler gibi. Ama bukdr iyi diorsanız okuyabilirim Ya ben bir günde 650'şer sayfalık kitap serisi bitiyorum Sıla'm kitap okumanın zevkini o uykusuzluğu biliorum yani. Geceyarısı uyumuorum die annemler kızardı ben el feneriyle yorgan altında gizlice okur yinede bitirirdim. Yemekten pcdn tvden insanlardan soyutlanıorum sarıyorsa bi kitap
hahahahahah:yikildim: canım bnm aynı işte banada annem kızıyo dio bu kitapları nasıl okuosan derslerinede azcık öle hırslı olsan okusan varya dıo bitrrsin hepsini ders kitaplarını oku dıo sanki aynı şey:lol:
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşk vampir falan filan Tarihi kitaplar bayıyor beni filmler gibi. Ama bukdr iyi diorsanız okuyabilirim Ya ben bir günde 650'şer sayfalık kitap serisi bitiyorum Sıla'm kitap okumanın zevkini o uykusuzluğu biliorum yani. Geceyarısı uyumuorum die annemler kızardı ben el feneriyle yorgan altında gizlice okur yinede bitirirdim. Yemekten pcdn tvden insanlardan soyutlanıorum sarıyorsa bi kitap tarihi kitap oku diyen mi oldu sana canım ayol aaaaaaa ben tarihin Tsini sevmem ama Tolganın Tsini seviyorum :yikildim: (konumuzla alakası yok ama söyliyim dedim he bir de haydeeee gideyum haydeeee haydeeee ben gideyum artık :tey: ptesi görüşmek üzre millet :wavey: yasocuğum gelcek olursan zencoşdan numaramı alırsın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 456 Ziyaretçi