:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YasSmin
kitap okumaktan güzeli yok olamazda bir kitapsever olaraktan sölüorum bunu. Ama bu tarz romanlar bayıyor beni :S
Ara
ZencefiL
aaa bnde öle dıodum ama gerçekten kitaptan kitapa deişiomuss.. sen ne tarz okuosun ki
Ara
sıla
ne bayması yaaaaaaa insan uykum gelmese de okusam diyo Big Grin
Ara
sıla
haydeeee yemeğeeee haydeeeeee :tey:
Ara
ZencefiL
:teytey: gel baaaaaaaaaaaaluuum
Ara
YasSmin
Aşk vampir falan filan Big Grin Tarihi kitaplar bayıyor beni filmler gibi. Ama bukdr iyi diorsanız okuyabilirim Big Grin Ya ben bir günde 650'şer sayfalık kitap serisi bitiyorum Sıla'm kitap okumanın zevkini o uykusuzluğu biliorum yani. Geceyarısı uyumuorum die annemler kızardı ben el feneriyle yorgan altında gizlice okur yinede bitirirdim. Yemekten pcdn tvden insanlardan soyutlanıorum sarıyorsa bi kitap
Ara
ZencefiL
hahahahahah:yikildim: canım bnm aynı işte banada annem kızıyo dio bu kitapları nasıl okuosan derslerinede azcık öle hırslı olsan okusan varya dıo bitrrsin hepsiniBig Grin ders kitaplarını oku dıo sanki aynı şey:lol:
Ara
Aydos37
Selamun Aleyküm Gencler Smile
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aşk vampir falan filan Big Grin Tarihi kitaplar bayıyor beni filmler gibi. Ama bukdr iyi diorsanız okuyabilirim Big Grin Ya ben bir günde 650'şer sayfalık kitap serisi bitiyorum Sıla'm kitap okumanın zevkini o uykusuzluğu biliorum yani. Geceyarısı uyumuorum die annemler kızardı ben el feneriyle yorgan altında gizlice okur yinede bitirirdim. Yemekten pcdn tvden insanlardan soyutlanıorum sarıyorsa bi kitap

tarihi kitap oku diyen mi oldu sana canım ayol Big Grin aaaaaaa Tongue Big Grin

ben tarihin Tsini sevmem Tongue ama Tolganın Tsini seviyorum :yikildim: (konumuzla alakası yok ama söyliyim dedimSmile Big Grin

he bir de haydeeee gideyum haydeeee haydeeee ben gideyum artık :tey:

ptesi görüşmek üzre millet :wavey: yasocuğum gelcek olursan zencoşdan numaramı alırsın Smile
Ara
ZencefiL
:yikildim: tarihin t sini sevme tolganın t sini sevBig GrinBig Grin süper alaka aşk bu işte Big GrinBig Grin

hade allah kolaylık versin koşturmanda senden rekor beklıoruz birinci olmanı temenni edıorumBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 456 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:22 PM