hoşgeldin burcuuu
Canı Sıkılanlar
|
swettwizard82 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Böyle Bi Siteye Ilk Defa üye Oldum Sizin Isminiz Nedir benim adım ercan bende böyle bir siteye ilk defa üye olmuştum ve hala buradayım alışkanlık yaptı burası sende alışırsın yavas yavas biz seni severiz sen bizi öle idare edilir gidilir işte çok ii insanlarla tanışaksın burada bundan emin olabilirsin ben çok severim buradaki kerataları adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ses kontrol pardon yazı kontrol her şey düzgün devam edebilirsin tamam canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim adım ercan bende böyle bir siteye ilk defa üye olmuştum ve hala buradayım alışkanlık yaptı burası eywah potansiyel işe koyuldu canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her şey düzgün devam edebilirsin tamam eminmisin ercan bence bi anormallik var ortada yada bana öle geldi
12-26-2007, Saat: 03:38 PM <
Aslinda Internetten Nefret Ettim Herkes Farkli Bi Arayiş Yada Niyet Içinde Saygi Yitirilmiş Ama Insan Cani Sikilinca Yada Boş Kalinca Yinede Bakiniyor Işte
swettwizard82 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aslinda Internetten Nefret Ettim Herkes Farkli Bi Arayiş Yada Niyet Içinde Saygi Yitirilmiş Ama Insan Cani Sikilinca Yada Boş Kalinca Yinede Bakiniyor Işte aynen katılıyorum miley20:
12-26-2007, Saat: 03:41 PM <
emin ol saygıda var burada sevgide farklı arayış yok burada herkesin bir nedeni var oda birbirimizi sevmemiz saymamız duygusuz bi aile oldu benim gözümde
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 467 Ziyaretçi