beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana sölemediğini biliyom ama cevap vercem tutamadım kendimiOrtaya söyledim beyhancım
valla ya zaman geçmiyo ne bu poooofffffff
patlıcam neredeyse off off
Boş Muhabbetler
|
09-03-2008, Saat: 10:55 PM <
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana sölemediğini biliyom ama cevap vercem tutamadım kendimiOrtaya söyledim beyhancım patlıcam neredeyse off off canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:flame yi kaçırdın demiştim şimdi canatcım bana ne demek istedin anlamadım ama yinede seni seviyorumm :pisik:
herkez kalsın oldugu yerde durumu toparlayacağım
toparlayaiblirsem Beyhan ın bir mesajında yola çıkarak Beyhan a kaçırdın flameyi demek istemiştim oda neyi kaçırdığını sorunca flmayi kastettiğimi söylemek istemiştim. işte bütün mesele benim boşboğazlığım bütün sorun bu ohh bee anlattım rahatladım hea :
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:02 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamamdır Beyhan birbirimizi kırmadan takılırız ne olacak ki dimi ama OK KIRMAYIZ DA YANLIŞ ANLAMALAR OLUR FLN
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:04 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez kalsın oldugu yerde durumu toparlayacağım ok saol canım benim ya kusura bakma bi yandan işlerle boğuşurken dağılıyo konu ama sen de iyi toparladın he aferim sana
09-03-2008, Saat: 11:05 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkez kalsın oldugu yerde durumu toparlayacağımSen Birtanesin yiğenim benim Ne güzelde öle toparladın yaws
09-03-2008, Saat: 11:06 PM <
beyhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OK KIRMAYIZ DA YANLIŞ ANLAMALAR OLUR FLNOlmaz olmaz inş. Beyhancığım
fındık-s
09-03-2008, Saat: 11:06 PM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neredensiniz Beyhan ve Flame ben de istanbulun incisi boğaz çocuğuyum ayıptır söölemesi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|