:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
(¯`•._ αѕιρяєη
ya sey ercan abi benim puan hala ayni Big Grin
Ara
CaNaT
tmm bak giderim hea ona göre Big Grin madem beni sevmiyonuz Big Grin
Ara
adyge55
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya murat abi sen bu ailenin en magazin sevmiyenindensin bi yakalayamadik seni ya ama bulurum bennnnn Big Grin

yok cnm ben yakalanmam karda yürür izimi belli etmem ben bence sen başkalarını yaklamaya bak mesela ercan abin tam magazinlik Big Grin
Ara
adyge55
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bak giderim hea ona göre Big Grin madem beni sevmiyonuz Big Grin

ciddimisin bak buna sevindim bir potansiyelden kurtardık Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
ercan abinin izini suruyom son gunlerde bumuruz elber biseyini Big Grin
Ara
AfrâsyâB
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm bak giderim hea ona göre Big Grin madem beni sevmiyonuz Big Grin
yok be abi nereye ( git git git ) :yikildim:
Ara
swettwizard82
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee onlara diyebilecek bi lafımız yok malesef ama burası için diyemem ben onları burası benim için çok özel bi yer
DOSTLUK BULDUÄžUNDA YAŞAMASINI BİLDİÄžİNDE GÜZELDİR AMA BULABİLMEK ASIL OLAN NET ORTAMI SOHBET GEÄžİK MUHABBETİ OLARAK BAKILIYOR BUDA FARKLI YÖNLERE GÖTÜRÜYOR HANGİ SİTE İYİ HANGİSİ KÖTÜ ANLAŞILMIYOR PEK BİRAZDA ŞANSA BAÄžLI SANIRIM Confusedmiley13:
Ara
adyge55
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan abinin izini suruyom son gunlerde bumuruz elber biseyini Big Grin

ooo sende ezgicim yani ercan uluorta ask yaşıo forumda senin haberin yok Big Grin
Ara
(¯`•._ αѕιρяєη
yok sahsen ben girdigim ortamin iyi yadfa kotu oldugunu ilk gunen anlayabilirim bikere konusma ortamlarina girdiginizde sohbeti dinleyebiliyosaniz size anormal gelmiyosa itici deilse tabikide o ortamda kalmak isteyebilirsiniz ama zaten her ortam her insan kendini ilk zamanda olmasada bi iki gun zamanda belli eder secici olmayi ve dogru secmeyi bilirsek nezaman nerde olacagimizida biliriz duygusuz dogru bi secim bence Smile
Ara
Firari Fırtına
swettwizard82 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOSTLUK BULDUÄžUNDA YAŞAMASINI BİLDİÄžİNDE GÜZELDİR AMA BULABİLMEK ASIL OLAN NET ORTAMI SOHBET GEÄžİK MUHABBETİ OLARAK BAKILIYOR BUDA FARKLI YÖNLERE GÖTÜRÜYOR HANGİ SİTE İYİ HANGİSİ KÖTÜ ANLAŞILMIYOR PEK BİRAZDA ŞANSA BAÄžLI SANIRIM Confusedmiley13:

Haklılık payı çok ....
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 219 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 07:43 PM