cidden mi kimle ?
Canı Sıkılanlar
|
12-26-2007, Saat: 03:56 PM <
Bu arada kimsenin işi gücü yokmu , devamlı canınızmı sıkılıyor sizin ??
Bol giysiler giyin , canınız sıkışmaz hemde sıkılmazsınız ... ok ... Sevg ... yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cidden mi kimle ? onuda kendi sölesin ezgicim benim sölemem etik olmaz
12-26-2007, Saat: 03:57 PM <
Canat efendi ,
Senindemi caaanın sıkılıyor ....??? Sanmıyorum ama neyse ... Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu arada kimsenin işi gücü yokmu , devamlı canınızmı sıkılıyor sizin ?? olmazmı işten bol ne var şu dünyada az birazda canımız sıkılsın arada hiç olmazsa ömrümüz uzar demi
12-26-2007, Saat: 03:58 PM <
Yıldız savaşcıları gibi , yıldız gözlüm ..... Maya filmini hatırlayın çekik gözler felan
12-26-2007, Saat: 03:59 PM <
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sahsen ben girdigim ortamin iyi yadfa kotu oldugunu ilk gunen anlayabilirim bikere konusma ortamlarina girdiginizde sohbeti dinleyebiliyosaniz size anormal gelmiyosa itici deilse tabikide o ortamda kalmak isteyebilirsiniz ama zaten her ortam her insan kendini ilk zamanda olmasada bi iki gun zamanda belli eder secici olmayi ve dogru secmeyi bilirsek nezaman nerde olacagimizida biliriz duygusuz dogru bi secim benceANLAŞILIYOR TABİKİ GENELDE SEVİYESİZ SOHBETLER ALMIŞ SİTELERİ DALGA GEÇENLER NELER VAR DÜZGÜN Bİ SİTE ARIYOR İNSAN
12-26-2007, Saat: 03:59 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmazmı işten bol ne var şu dünyada az birazda canımız sıkılsın arada hiç olmazsa ömrümüz uzar demi Adamın canı sıkılırsa , ömürmü uzuyoo Vallahi iyi ...
12-26-2007, Saat: 04:00 PM <
swettwizard82 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ANLAŞILIYOR TABİKİ GENELDE SEVİYESİZ SOHBETLER ALMIŞ SİTELERİ DALGA GEÇENLER NELER VAR DÜZGÜN Bİ SİTE ARIYOR İNSAN Google arasan pek bulacağınızı sanmam .... Peki siz buldunuzmu ?? Mesela duygusuz ..düzgünmü değilmi ?? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 20 Ziyaretçi