:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pckooooooooooommmmmmmmmmm

zencoooooooooooooooooommmm

yasooooooooooooommmmmmmmmmm

masaaaaaaaaallll hasretiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm acemheeeeeeeeeeee

perimsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyy hepinizi özledim kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr Smile

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmm alınma seni de özlediiimmmm Wink Big Grin

Bende çok özledim kiiii :love2:
ama bu yeni işin açılışı mahvetti beniii :Sad:
annemin ameliyatı Sad
birde hastanelik oldum tam oldum :proud:
accuk hasret kalcaz emme yrn izinliyim bi doktorluk işim var sonra sizleyim accuk hasret giderek he Big Grin
yeni yepisyeni gelişmelerle inş maş Confuseduslus:
Seviorum sizi
:yenieclipse:
Ara
sıla
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende çok özledim kiiii :love2:
ama bu yeni işin açılışı mahvetti beniii :Sad:
annemin ameliyatı Sad
birde hastanelik oldum tam oldum :proud:
accuk hasret kalcaz emme yrn izinliyim bi doktorluk işim var sonra sizleyim accuk hasret giderek he Big Grin
yeni yepisyeni gelişmelerle inş maş Confuseduslus:
Seviorum sizi
:yenieclipse:

anaaaammmmm geçmiş olsun yahu noldu önce annen sonra sen yahu kıyamam :/
iyi olun da görüşür konuşuruz nasılsa Smile
evettt ben de izni bitirip işe geri döndüğüme göre artık burdayım Big Grin
veeeeee
geçmez bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Tongue Big Grin
Ara
ZencefiL
geçmiş olsun yasoooooooooooo.. bnde dıom nerde bu gızzz :/

geçmez geçmezzzzzz Big Grin
Ara
YasSmin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaaaammmmm geçmiş olsun yahu noldu önce annen sonra sen yahu kıyamam :/
iyi olun da görüşür konuşuruz nasılsa Smile
evettt ben de izni bitirip işe geri döndüğüme göre artık burdayım Big Grin
veeeeee
geçmez bugüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Tongue Big Grin

Saol bebeğim... Annem kurtuldu Allah'a şükür 2 gündür evde iyileşmeye çalışıo zar zor.
Benimde durumum belli oldu iltihaplı akut ateşli romatizmam var artı anemim feciii iyiyim yaa :;;D:
Ara
YasSmin
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmiş olsun yasoooooooooooo.. bnde dıom nerde bu gızzz :/

geçmez geçmezzzzzz Big Grin

Doru telefonumda vaaaaar, facemde vaaaar, msnimde vaaaar. Ama nedense bi msjcık yok, küsüm ben sanaaa Confusedtoned:... Merak ettiğinizde bi msj fırlatın ben er geç görüp cevaplarım hayatımmm :;;D:
Ara
Aydos37
İyi Akşamlar Gencler Ben geldim Smile
Ara
acemhe
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doru telefonumda vaaaaar, facemde vaaaar, msnimde vaaaar. Ama nedense bi msjcık yok, küsüm ben sanaaa Confusedtoned:... Merak ettiğinizde bi msj fırlatın ben er geç görüp cevaplarım hayatımmm :;;D:

Bende yok ama Tongue
Aynı performansı bekliyorum, geçmiş olsun canım Smile
Ara
ZencefiL
YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doru telefonumda vaaaaar, facemde vaaaar, msnimde vaaaar. Ama nedense bi msjcık yok, küsüm ben sanaaa Confusedtoned:... Merak ettiğinizde bi msj fırlatın ben er geç görüp cevaplarım hayatımmm :;;D:

evettt haklısın bebeimm telefonunu kaybettim dier telime kaydettim onuda açamıorum . sms olan hattımı da kullanmıorum daha kursum başladı haftasonu hafta içi işşşş :S vallaaa aklımdaydın hep özür dilerim illa bi yerden ulaşmalıydım tabii kii 70 milyonun önünde senden af diliorum bebekimmmmmmmmmmmmmmm Big Grin (L)
Ara
sıla
yasooo yok yok maşallah Big Grin anemi denen şey bende de var fena halde hemde geçen yıl 2 kere 15er gün hastanede yattım kan verdiler bi sürü ilaç fln serumla karışık venofer diye bişe fenaydı Allah bi daha yaşatmaz İnşallah çooook geçmişler olsun annene de sana da Smile muckladım valla yaso bende de tlfnun var tamm ama ben de izindeydim 5dkka foruma bakıp çıkıyodum akşam fln gelip gelmediğinin farkında değildim özür bebeeem Smile
Ara
Aydos37
S.a Cümleten İyi Günler Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 488 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:51 PM