evet ya biz köydeyizzzzzz......aman......ne gıııııııııcııııııııııkkk......ya bizde 2. gün gelcez sulti....3. gün beraber...takılır....kızlarla olurmuu.....
Garip Sohbetler
|
10-20-2006, Saat: 01:53 PM <
qidicem zaten ama yanımda snde qötürcem..
![]() ![]()
valla ne güzel benim gidecek bir yerim yok
tatil köyüm yok benim yok benim yok benim......ühüühühüh vurmayın yok benim......:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-20-2006, Saat: 01:56 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ne g?zel benim gidecek bir yerim yok gel can?m biz seni k?ye g?t?r?r?zzzz.........sen ?z?lme...:yikildim: :yikildim:
ya ben köye gitmeyi çok isterdim aslında he ağacın başına çıkardım inmezdim tarzan gibi:yikildim::yikildim::yikildim:
:yikildim::yikildim: hehhehe vay be ne güzel he bir kaç hafta önce antalyadaydım iş için bilsem aradan kaçar gelirdim ya
![]()
10-20-2006, Saat: 02:11 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: hehhehe vay be ne g?zel he bir ka? hafta ?nce antalyadayd?m i? i?in bilsem aradan ka?ar gelirdim ya ke?ke gelseydinnn manyak olurduuu...... ![]()
hehe olmadı ama malesef işte hemen dönmek zorunda kaldık kuzenle beraber zaten o da sitenin üyesi jackal beyi nicki benim kuzenim:yikildim::yikildim::yikildim:
10-20-2006, Saat: 02:19 PM <
hıımm ok gelirsen bekleriizzzzzz.....canım sıkıldı ne manyaklar bu dünya da yaaaaaaaaa.......uuuuuuuuffff.......
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 77 Ziyaretçi