Ne desem seni geriye getirmez
Ne desem acımı bitiremez
Ne desem acımı bitiremez
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
Ne desem seni geriye getirmez
Ne desem acımı bitiremez
yoksa burdan başka yalan bir diyardan sevdiğin mi varda beni oyalarsın......
Denedim olmadı, hevesim kalmadı
Aradım bir çare, bir ümit kalmadı Kendimi yormadım, kimseye soramadım Dermanım kalmadı, sevenim hiç olmadı... Düşlerim başka şeyler Ağlarım hiç bıkmadan Giderim çok uzaklara Ardıma hiç bakmadan Kendimi yormadım, kimseye soramadım Dermanım kalmadı, sevenim hiç olmadı
Seni düşündüm yine bu akşam üstü
Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar O cok sevdiğin yağmurlar bile küstü Mor salkımlı o sokakta ellerimi tut Okşa yine saçımı dizinde uyut Ne çok severmişim gidince anladım Serseri gecelerde sana ağladım Bu akşamda sensizliği anılara srıp içtim Kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiçkimseyi senin kadar sevmemişim Bi dönsen en güzel yerinde biten o rüya Yeniden yaşanır istesen Yıldızları sermezmiyim ayaklarına Geldiğin yollara toz olmazmıyım Yine şafak söküyor Uykuların unuttuğu gözlerim yine tavanda Ne vardı diyorum ah bi dönseydin son anda Şarjörüne hasret sürdüm sazımın Şimdi hüzün işgalinde yüreğim Ve ben hala mor salkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim... ....
Sen öğrettin bir çok şeyi
En kötüsü kenarda kalmak Düşünmemek hiç bir şeyi Sensizken içten içe yanmak Canım olsa vermez miydim Sermez miydim yollarına En sevdiğindir bilirim ezip geçmek Hadi kır kalbimi defalarca Hadi vur son şansın çarpıyorken kalbim tek başına
02-27-2009, Saat: 03:00 PM <
O gözlerime baktığında
Hiç gördünmü nefretimi Seni seviyorken düşman ettin Kendine yandın aldandın Benide yaktın Ah sende yanasın Aşkım aşklarından bulasın
Wish that I had been born long before
My brother�s got me up against the wall Of my siblings I�m the lucky one Left alive here where there is no sun I was put here AT the age of four Fifty odd years spent behind a door One more day and I will be THE king People will believe it, they�LL believe in anything See the lions in THE cage, See the victims of the rage Lions, lions in a cage, fifty years behind a wall Lions, lions in a cage, see those lions in THE cage Thirteen yards of dusty dungeon floor Is the longest path I�ve walked before They took me out into the glaring sun And still they tell me I�m the lucky one Single out the weak link in the chain A generation damaged in the brain I�ll lift my head up high and see the sun And then when it�s my turn, I�ll make sure that I spare no one
Dışarıda düş içimde yaş ağlasam ne olur
Yanlışım boşa dayanmışım Yalnızım ansızın, kaybetmem ben onu Sanmışım boşa inanmışım Sözlerin sarmaz bedenimi Gözlerinse çok uzaklarda Kaybettik severken Yorulduk denerken Bana sabırlar dilerdin sen pes ettin Benden erken
Like cigarettes and gasoline
I light a match and watch this scene Burn away in front of me Ashes of my misery I swear sometimes i think this life is killing me I swear it's killin me All our shattered hopes And our long dead dreams The wreckage that we all try to keep From coming to life And tearing us apart at the seams Sun bleached bones and withered trees Slowly rotting just like me Empty bottles broken glass My resolve is fading fast I swear sometimes i think this life is killing me I swear it's killin me All our shattered hopes And our long dead dreams The wreckage that we all try to keep From coming to life And tearing us apart at the seams |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,436 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |