Abur cubur yersen kilo alırsın.kilo alırsan çekici olmazsın.çekici olmazsan haliyle itici olursun.itici olur sevgilini itersin.sevgilini itersen başkası kapar
Canı Sıkılanlar
|
Ohhh bee bi haftanın daha sonuna geldik..
Tatilleri Cok Severim. Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abur cubur yersen kilo alırsın.kilo alırsan çekici olmazsın.çekici olmazsan haliyle itici olursun.itici olur sevgilini itersin.sevgilini itersen başkası kaparşimdi alakaya maydanoz yaniii :S kilolu olanlar çekicimi oluyo ben kiloda alsam zayıfta kalsam kimseyi itmem sevgi bu kadar basit degil .. senin için dış görünüşten ibaret ise bilemem ama benm için ve benm sevdgim insan için degil. ; ama neyseki nekadar yesemde kilolu olamadıgım için dert degil öle bi problemim yok nihahahahha FlashLight ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Av.bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abur cubur yersen kilo alırsın.kilo alırsan çekici olmazsın.çekici olmazsan haliyle itici olursun.itici olur sevgilini itersin.sevgilini itersen başkası kaparşimdi alakaya maydanoz yaniii :S kilolu olanlar çekicimi oluyo ben kiloda alsam zayıfta kalsam kimseyi itmem sevgi bu kadar basit degil .. senin için dış görünüşten ibaret ise bilemem ama benm için ve benm sevdgim insan için degil. ; ama neyseki nekadar yesemde kilolu olamadıgım için dert degil öle bi problemim yok nihahahahha FlashLight kiloku olan çekici olur diye bişi demedim ki itici olur dedim hem ne yani onca kadın boşu boşuna mı diyet yapıyo?onca zamanını kuaförde geçiriyor,güzelleşmek için onca şey yapıyorlar.sorarım sana ey zencefil neden ha neden neden? hem bu dış görünüş önemli değil felan geçeceksin bunları yemeyelim birbirimizi şimdi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 470 Ziyaretçi