Çok yorgunum, beni bekleme kaptan
seyir defterini başkası yazsın
çınarlı, kubbeli, mâvi bir liman
beni o limana çıkaramazsın
seyir defterini başkası yazsın
çınarlı, kubbeli, mâvi bir liman
beni o limana çıkaramazsın
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
03-22-2009, Saat: 01:54 AM <
Çok yorgunum, beni bekleme kaptan
seyir defterini başkası yazsın çınarlı, kubbeli, mâvi bir liman beni o limana çıkaramazsın
Alone I Break
Pick me up Been bleeding too long Right here, right now I'll stop it somehow I will make it go away Can't be here no more Seems this is the only way I will soon be gone These feelings will be gone These feelings will be gone Now I see the times they change Leaving us, it seems so strange I am hoping I can find Where to leave my hurt behind All the shit I seem to take All alone I seem to break I have lived the best I can
İfadende kararsızsın
Işıkların altında Seni tutan bir şeyler var Korkuların yanında Renklerin içinde düşlerin içinde Doğmak sessizce Renklerin içinde cennetin içinde Ölmek sessizce Anlaşılmaz bir yanın var Öldürmeye hevesli Kupkuru çiçek gibisin Biraz suya özlemli
03-23-2009, Saat: 12:28 AM <
Yapma beni bırakma
Eller neder sonra Diller neder sonra Yalnız gitme giderken beni götür Ben gelmezsem hiç durma bu aşkı bitir Yapma beni bırakma Eller neder sonra diller neder sonra
03-23-2009, Saat: 12:37 AM <
ßir kulun bu kadar zâlim olamaz
Taştanmı yarattın sen onu Tanrım Yaşamak ızdırâb, çile çekmekse ßen Kulun değilim, gücenme Tanrım
03-23-2009, Saat: 12:38 AM <
Yüreği nefretle, öfkeyle dolu
sevgiden habersiz kalbinin yolu madem ki kul diye yarattın onu ben kulun değilim...
03-23-2009, Saat: 06:00 PM <
Dedim ya;Seni Seviyorum,
Seni sevmeme neden olan bir şey var, Bir şey var bilmiyorum. Öyle ağırım ki kendime;Sen benden gittin gideli. Tenim küs olmuş tenime;Sen benden gittin gideli. Sensizliğin bilmecesindeyim daha,çözmeye çalışıyorum, Sonbahar geliyor gözlerime,bazen dökülüyorum. Döküldükçe rahmet oluyorum,susayan sevdalara, Bazen bir türkü söylüyorum taa derinden. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|
bugün duyduğunuz en güzel cümle nedir? | acemhe | 48 | 3,313 |
03-12-2012, Saat: 01:42 AM Son Yorum: history |