Yok artık! :o
Canı Sıkılanlar
|
bişeyi deigilim ama olmayı isterdim temel gibi zeka hanginizde var beeeeeeeeee o olmasa gülebilirmiiydiniz ?
TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP
KAZANIR, ve KENDISINE BIR KITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIKTIR. TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR; -bu kitapta ne yaziyo? -okuyunca " ogrenirsin... -ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana? -bak simdi; senin evinde Akvaryum var mi mesela_ -evet var... -o zaman icinde Su da vardir -evet var... -icinde su varsa balik da vardir... -evet var... -balik varsa hayvanlar da seviyosundur sen? -evet.... -hayvanlar seviyosan insanlar da seversin heralde? -evet -o zaman senin sevgilinde vardir? -evet var -yalniz gorunuyorsun o zaman senin karin vardir? -evet var.. -e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir? -evet... -bak gördün mü?...temel çok etkilenir! kitabı alir koltugunun altina eve dogru giderken dursunu gorur... dursun sorar; -temel o ne? -duz mantik kitabi ! -nasil bi şey bu anlat bakiim... -bak simdi; sizin evde akvaryum var mi ? -yook! -o zaman sen ipnesin......
oooooooooooooooooooooooo sen bana temelle ilgili fıkramı anlatıyosun ben hepsini bilirim canım temelle ilgili konumuz var hepsini orda okuyabilir ve kopabilirsin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 399 Ziyaretçi