kırılma küsme sen yine bir şiir yaz
çok değil inan az kaldı az
bu kadar erken susma biraz bekle
ağlama ağlama gül biraz...
çok değil inan az kaldı az
bu kadar erken susma biraz bekle
ağlama ağlama gül biraz...
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
kırılma küsme sen yine bir şiir yaz
çok değil inan az kaldı az bu kadar erken susma biraz bekle ağlama ağlama gül biraz...
hiç sende insaf yok mu can alır ellerin
hiç sende vicdan yok mu sızlamaz yüreğin ne zaman süzülür hüzün başımdan ne zaman diner bu gözyaşı...
03-25-2009, Saat: 12:11 AM <
ßir seherde açsınlar bağrımı
en deli Rûzigarlar essin... dönüp baktıkları zaman bi oltu tesbihi bi gümüş tabaka bitlis tütününden yarım kalmış bi sarma cigara şeyh izzettinin dünyanın bütün çocuklarına yazdığı muska ve sevda adına kurutlmuş bir Karanfil bulsunlar mintanımın altında Yağmurlu bir akşamda duldada dedemden öğrendiğim ilk dua gibi Harran üstünde her gece parlayan süreyya gibi emek gibi toprak gibi, kan gibi hoyrat gibi Adil cevaz fırtınası, yedi dağın eşkıyası gibi yasak gibi bayrak gibi baskın gibi Erişilmez bir şeydi seni sevmek...
03-25-2009, Saat: 09:38 AM <
I’m here without you baby
Burada sensizim bebeğim But your still on my lonely mind Ama sen hala benim kimsesiz aklımdasın I think about you baby Seni düşünüyorum bebeğim And I dream about you all the time Ve sürekli seni düşlüyorum I’m here without you baby Burada sensizim bebeğim But your still with me in my dreams Ama sen hala düşlerimde benimlesin And tonight it’s only you and me Ve bu gece sadece sen ve ben varız
Kendim eTtim kendim buLdum
güL gibi sararıp sordum Eyvah eyvaH ! ...
03-25-2009, Saat: 06:05 PM <
Gidersin aklin kalir,
Kalirsin yollar ceker.. Terkettigin diyarlarda, Yorgun turnalar gecer... Bilirim anlamak zor, Bilirsin anlatmak zor.. Hayat cok eski unsurdur, Yine, yine, yeniden zor... Huzun damlar gulusunden, Savrulan duslerine.. Dusersin kendinden kacarken, Yarim kalan sevgilere... Bilirim anlamak zor, Bilirsin anlatmak zor.. Hayat cok eski unsurdur, Yine, yine, yeniden zor... Ama yinede hosgeldin, hosgeldin eskiyen yuzumun yeni gulumseyisi..HOSGELDIN...
Düştü düşecek gözlerimden sel gbi yaşlar
Akşam oldu, şimdi artık sancılar başlar .. Âh be.
görmeden duymadan mümkün mü yaşamak
ellerim dokunmadan aşk yalan mı gerçek mi sen söyle hayat...
03-25-2009, Saat: 09:39 PM <
Gördüklerime inanmam gerek ama
nasıl olacak bana biri bunu anlatsııınnn ( külahıma anlatsıııınn ) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,489 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,280 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |