hmmm mübarek gün ondandr hafta sonunun da habercisi onunda etkisi var e bide feriha var o daha büyük bi etken
Canı Sıkılanlar
|
Bana uygun olan 1. ve 2. Söylediklerin olabilir. Ancak 3. Asla. Bak şimdi moralim bozuldu
Feriha geyikleri 1
Adını feriha koydum'un bu haftaki çekimleri Hazal Kaya'nın karda gözükmemesi sebebiyle iptal edilmiş Feriha geyikleri 2 Feriha doğururken ölür,Emir çocuğu kucağına alır;Adını Feriha Koydum,der ve dizi biter. ahanda buraya yazdım.
ha ha ha çok komik kıskanmayınnn boyu kısa olabilir ama essahtan güzel kız bak hemcinsime güzel diyorum bu olası deil ama cüce müce kaptımı taş gibi cocu ona bak
Ben ne kıskanacam internetten aldım koydum olay geyik yani daha neler war bitsede kurtulsak artık imdaaaaat!
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha ha ha çok komik kıskanmayınnn boyu kısa olabilir ama essahtan güzel kız bak hemcinsime güzel diyorum bu olası deil ama cüce müce kaptımı taş gibi cocu ona bak bu arada bu nasıl bir çelişki ya? Hem güzel diyosun hem de cüce diyosun bırakın kardeşim şu kıskanmayan kız numaralarını burdan tüm kızlara sesleniyorum! yok inandırıcı olmuyor yani zorlamayın kendinizi.
ha haaaa sanki yıllardır var bu ikinci sezonu biticek bu sene abartılmıyo ezel gibi
Ezel sanki 10 sezon yayınlandı ya 2 sezoncuk yayınlandı güzelim dizi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 391 Ziyaretçi