Allah Nazardan Saklas?n
ciciKISSS
|
12-12-2006, Saat: 07:50 PM <
MiqDem buLand? q?zLerim boZuLacak q?Bi oLdu YaFS CiciK?s Sen NiCk'i Deqi$tir benCe Ya az q?Lsen Daha $irin C?Kars?n Benim 2 iNci MesLeqim FotoqRafC?L?k Hi? oLmam?$ Foto ve Sen q?Lmemi$sin aL?n ma ama SuraT?n MeymeneTsiz qiBi C?KM?$.. Ne?se Sen bEni D?veRsin $imdi DiDioRum Ben!
aSiK_CoCuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MiqDem buLand? q?zLerim boZuLacak q?Bi oLdu YaFS CiciK?s Sen NiCk'i Deqi$tir benCe Ya az q?Lsen Daha $irin C?Kars?n Benim 2 iNci MesLeqim FotoqRafC?L?k Hi? oLmam?$ Foto ve Sen q?Lmemi$sin aL?n ma ama SuraT?n MeymeneTsiz qiBi C?KM?$.. Ne?se Sen bEni D?veRsin $imdi DiDioRum Ben!seni d?vmem kale de almam zuhahaha gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewt cicik?sa yazd???na bak kaale alma can?malm?om kanqi senin i?in koymad?m bikerem h?h dimi kanqi mcx:yikildim: :yikildim: Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ipek tuzcuyla bi akrabal???n warm??hay?r yoq
Yok yaw war sende bi benzerlik ama çözemedim gözlerine siyah şey çek neydi o herneyse ondan çek birine benzicen ama çözemedim çözünce sölicem
Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok yaw war sende bi benzerlik ama ??zemedim g?zlerine siyah ?ey ?ek neydi o herneyse ondan ?ek birine benzicen ama ??zemedim ??z?nce s?licempeki siyah kalem ?ekerim ipek tuzcuo?luna benzerim ?ok istiyosan hehe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi