asıl ben teşkkr ederim serhatozz...
Mutlaka Okuyun.
|
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 12:29 AM <
serhatozz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:C?c?k?s cok hakl?? Konu ?le ?lg?l? olanlar yorum yaparsa daha cabuk sonuca g?d?l?r.. Bu dusuncenden dolay? sana tesekkur ederim cicik?s... ne yani konuyla ilgimiz yokmu serhat sen varsan bende var?m bu konudaa , ha bu arada cesur la mankenler hakk?nda tart??aca??z , kimse girmesin aram?za haaa admin sende girme
arkadaşlar pardon sadece bir şey söylecem kimse kızmasın sakın şu msn davası yüzünden kız erkek arkadaşı ile ufak bir kırgınlık yaşıyor.. kimin hakkı var l. bunu o kıza yaşatmaya diye soruyorum kendime
bakalım savunma ne olacak ...
Firari Fırtına
12-13-2006, Saat: 12:47 AM <
VALLA Haklısın ... ben rresimlere dönüyorum bir bak diğer resimlerde gübdüz baya eklenti yaptım..
12-13-2006, Saat: 12:49 AM <
Daha Hi? Bir?ey S?ylemiyorum.
__________________ bo?ver ali bi?i deme sen s?liceni s?leidn..
12-13-2006, Saat: 10:25 AM <
Ben EĞer Buraya AÇiklama Yapsam Ne Ortada Kardelen 21 İn Laflari Ne Matrakİng İn SuÇlamalari Nede Cİcİkis In Tutumu, Kİ Alİyİ Çok Severdİm Ama Artik Ayni Şeyİ SÖleyemeyeceĞİm Nese(gurbetÇİ De Artik Dahİl)...
SonuÇta Hepİnİzİ İnanin Çok İyİ Taniyorum.... Hepİnİze Ayri Ayri Cevap Verİcem HİÇ Merak Etmeyİn... Cİcİkis MiŞ Adamİn1İ İymİŞ Matrakİng MİŞ... 3. Ünz İÇİnde Ayri Ayir Cevaplarim Var HİÇ Mrk Etmeyİn... Şu Kardelen Denİlen KİŞİ Tanimiyorum Bİle... Nese Ben Önce Tolgayi DİnleyeceĞİm... Bİ KonuŞayim.. Aklinizda Tek Bİ Soru İŞaretİ Bİle Kalmaz Merak Etmeyİnn... Ve Şunu Da SÖlÜyorum Dostum Dİe BİldİĞİm 2 KİŞİ; Adamin1İ Ve GurbetÇİ Yaziklar Olsun Sİze....
Eywallah Süleyman Bize Yazıklar Olsun Sana Ne Demeli Bilmiyorum. Açıklama Felan İstemiyoruz Tamam Bu Görünüşle Yine Biz Haksız Duruma Düşeceğiz Buna Eminim. Herkeze Hayırlı Günler.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu Yazimizi Mutlaka Ama Mutlaka Okuyun | Ç@RŞžI EMRAH | 5 | 655 |
04-02-2022, Saat: 05:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
mutlaka cvp | 0 | 382 |
1 dakika önce Son Yorum: |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi