hikaye cok guzeldi yazarmisiniz ki?? ayrica kendinize de z?per bi karakter secmisiniz.emeginize ve y?reginize saglik.2.b?l?m ne zaman yayinlaniyo acabaa
Duygusuzda Yeraltı Dünyası(Mafyaya karışan istihbaratçılar)
|
12-18-2006, Saat: 01:15 PM <
hehe Hade Bakem Abİİ 2cİ BÖlÜmde ZÜper Olmus Valla
zİhnİne SaĞlikkk
12-18-2006, Saat: 01:26 PM <
bu adam kendi kimliğini dökmeye başladı yavaş yavaş korkmaya başladım laa.. bi daha yanına gelmicem nese bende isyanbitmezin beylik tabancasını çekip seni vururum pis hain
Canlarım sizler beğendikçe yazmak daha güzel oluyor hepinize ayrı ayrı teşekkürler Sülo keserim seni Bu arada 3.bölüm geldi arkadaşlar bakalım sırrı neymiş bu acımasız adamın...
12-18-2006, Saat: 02:05 PM <
apii ne diimmmm yaa züper gidiooo yaa
zihnine klavyene sağlık yafffff.... sankim gözümün önünde canlanıo sahneler tşk apim bnm....
CANIM KUZEN EME??NE SA?LIK HAR?KA OLMU? DEVAMI DA DAHA G?ZEL GELECEK SENDEN EM?N?M BUNA ..?NSANA H?KAYE YAZDIRMA HEVES? VER?YORSUN..(KEND? ADIMA KONU?AYIM )..
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 02:14 PM <
Konu içeriği bölüm yazıldıkca dahada bir anlam kazanıyor ve zenginlik süper . Elbette Yargıç ve Babası arasında olanlar çok ustaca düşünülmüş ve hikayeye bir değil beş anlam birden katmış .
Yargıç efendi , Gerçekden güzel devam ediyorsun , umarım bu çalışlmaların hak ettiği değeri bulacakdır . Yine aynı sözü diyorum ... Duble duble Teşekkürler be dostum .. Sevg ...
Valla hepinize teşekkürler bir kez daha kuzen sende yaz tabiki....
Fırtına bu yorum daha bir keyiflendirdi beni bu şekilde bir beğeni ve sözler bu hikayeyi daha ince düşünmeme neden oluyor...teşekkür benden...
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 02:21 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla hepinize te?ekk?rler bir kez daha kuzen sende yaz tabiki.... Her?eyin en g?zeli olan y?re?ini ortaya koymu?sun Yarg?? efendi .. Bunu g?rmemezlikden gelemezdim elbette , ama unutmaki ger?ekden hikaye t?r? ve anlat?m? bak?m?ndan ?ok ho? ve kayda de?er bir eser olmu? .. Bunu sana ispatlayabilirim . Hele bitsin bu hikaye bak g?r ne oluyooo Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi