YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nazarlar korumal? seni,g?zlerinden g?l?mseme hi? eksik olmamal?,karanl?klar?n olamal? gece y?ld?zlar g?nd?z g?ne? e?lik etmeli sana karanl?klar?n ayd?nlanmal? ve o kocaman y?re?in en g?zel mutluluklara kavu?mal?...Sana dile?im Allah seni y?re?in kime isterse ona ba???las?n deli k?s Sen her zaman ?ok de?erlisin ben foto?raflara yorum yapm?yom o kadar ?ok g?zelli?in varki onlar? say?nca foto?raflara s?ra gelmez ama hepsi ?ok g?zel ??nk? i?inde sen vars?n ve iyiki vars?n....y?lmazz ya sen bitanesinn bu formda benim i?inn te?ekk?r ederimmmmmmmm
hilueamk
|
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kadar yorum yapm?slar, yaz?lcak b?sey kalmam?s k?t? desem, buna bende ?nanmam.te?ekk?r ederim arkada??m ben hala sana yapt?g?m gaftay?mm saolll EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:y?lmazz ya sen bitanesinn bu formda benim i?inn te?ekk?r ederimmmmmmmm Sende ?lesin can?m bitane e?in yok seninmiley31: ve te?ekk?re gerek yok seni tarif etmek i?in bir ka? kelime yetmez.... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende ?lesin can?m bitane e?in yok seninmiley31: ve te?ekk?re gerek yok seni tarif etmek i?in bir ka? kelime yetmez....seninde janum gel bakam s?le miley31: miley31: benim i?inde aynenn biz buraya d?kmeyekk ?ok uzar EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninde janum gel bakam s?le miley31: miley31: benim i?inde aynenn biz buraya d?kmeyekk ?ok uzar bencede canem d?kmeyek s?n?rs?z bi?i bu :kral:
12-28-2006, Saat: 11:01 AM <
BACIM ÇOK GÜZEL RESİMLER......
ALLAH SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN TATLIM...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi