qüseLsin apLam,,ma$aLLah
ßu arada sana apLa diorum çünkü ya$ını ßiLimiyorum_ve resimLerde ßenden ßüyük qösteriosun..
ßu arada sana apLa diorum çünkü ya$ını ßiLimiyorum_ve resimLerde ßenden ßüyük qösteriosun..
13uda 13enim resmim (13usemmm'in) hehehe
|
01-03-2007, Saat: 01:32 PM <
qüseLsin apLam,,ma$aLLah
a?lamak da g?lmek kadir zahmet ister asil ve zarif bi duru? ister a?laman?n k?t? yan? yoktur.
hade beh nası yoktur ben şahsen ağlayınca çoq kötü oluyorum bööğ
dedim ya sana ağlamakda bir zerafettir ağlamayı bilmen gerekir ama ağlaman için illada bi neden yoktur tıpkı gülme için olduğu gibi
01-04-2007, Saat: 06:45 PM <
allah sahibine ba???las?n...
ama ben burda bi tart??ma sezdim.... levis biraz daha dikkat edersen konu?malar?na sevinirim...
yok yafss ne tartışması ben izin vermiom merak eedme carismaboy bu arada timam anadım DR.love sen daha ii bilirsin hihihi
Yaw buse yüreğimin yağını erittin ben gelem bizimkilerle sen bu kadar söz dinliyosan isteyelim seni bu devirde söz dinleyen kız bulmak zor hazır bulmuşken kaçırmayalım
yaw bakma sen bnm böle uysal olduğuma oyarım vala adamı bugün zate otobüs şöforunu döfüodum nese sora özür diledi de nesse zor yırrtı yane
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda Benim Resmim | HaGi_1905 | 54 | 3,524 |
04-13-2022, Saat: 02:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Da Ben Adim Pusat Onceki Resmim Silinmisti | pusat41 | 10 | 878 |
04-10-2022, Saat: 04:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
yeni bir resmim... | CReATuRE | 30 | 2,868 |