YaGMuR YüRekL! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dogum günün kutLu oLsun canim benim Nice mutLu yiLLara...InsALLAHİNŞALLAH CANIM BENİM AMİN ...TEŞEKKÜR EDERİM..
**ROSE'cim Doğumgünün Kutlu Olsun...**
|
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..TEŞEKKÜR EDERİM HİLAL SAÄžOL CANIM BENİM .BU ARADA PASTA ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜO CANIM İSTEDİ YEMİŞ KADAR OLDUM...HERŞEY SENİNDE GÖNLÜNCE OLSUN...
teşekkür Ederim Canim Benim Gönüller Bir Olsun..herşey Gönlünce Olsun..hatirlanmak çok Güzel ...
gngr Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevgili arkadaşım doğum günün kutlu olsunTEŞEKKÜR EDERİM GÜNGÖR ..DİLEÄžİN İÇİN ÇOK SAÄžOL..AMİN HERKES SEVDİKLERİ İLE BERABER Bİ ÖMÜR GEÇİRSİN ...
02-01-2007, Saat: 08:00 PM <
Dilerim yeni yaaşında mutlulukların en güzelini yaşar,başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler,neşeni hiç yitirmezZsin...Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir.Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin.Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... doUm günüN Kutlu OLsun [SIZE=5]RosE :kucak: :k: [/SIZE]
SempatikKız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dilerim yeni yaaşında mutlulukların en güzelini yaşar,başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler,neşeni hiç yitirmezZsin...Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir.Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin.Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... doUm günüN Kutlu OLsun [SIZE=5]RosE :kucak: :k: [/SIZE]TEŞEKKÜR EDERİM BU GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ...HERRŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,481 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
SEVGİLİLER GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEÄžİM...(S&s) | >As!_M€L€q< | 45 | 4,142 |
04-12-2022, Saat: 12:06 AM Son Yorum: wildfang |