Yılmaz mükemmelsin sen yaa eeee kimin GANGASIIIIIIIIIIIIIII...
Ölümüne gangayıssssssssssssssssssssss
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ
|
Yılmaz mükemmelsin sen yaa eeee kimin GANGASIIIIIIIIIIIIIII...
Hımm...
Yargıç kardeşim teşhir etmişsin kendini...:hihi Daha fazla saklayamadın demi karizmanı...?: Bakışların yeter be kanka...Erittin bakışlarınla duygusuzu... eRCi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw bir sen vardın yapılırmı bu yılmaz yaww senide kaybettik en sonun da......... Erdem kayıplar geri alınıyo bugün son akşama kaldırıyom fotoyu yetişen görüyo MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yılmaz mükemmelsin sen yaa eeee kimin GANGASIIIIIIIIIIIIIII... Ganga o mükemmellik senin bea bizimki naçizane en karizma sensin nan BaL10CuK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok Süper Valla Kızlardan Uzak Dur Abi Tavsiyene uyucam Emrehan tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hımm... Teşhir geçici TutimKarizma yok bea çok yahşimi bakıyom vahşimi kardeşim EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yargıcıma bak beee allah nazarlardan saklasınnn Amin cümlemizi Allah nazardan saklasın... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
q?seL oLduumDan diiL sadEcE saqopa ?ok ?sRaR eTTii i??n KoyuYomm :D | ManyaX_GirL | 39 | 2,106 |
04-02-2022, Saat: 12:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bitanem( Kizim) Sadece Kisa Bi Süreligine) | BiRiciGim | 59 | 3,402 |
02-13-2008, Saat: 04:25 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Benim çokk merak ettigim we sonunda gördügüm(Deniz kızı>>Özgee) | Rüya Güzeli | 73 | 3,256 |
07-10-2007, Saat: 03:47 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
PrinceSs sadece Ben :D | PrinceSs | 39 | 1,637 |
03-26-2007, Saat: 04:57 PM Son Yorum: dnTE |