slm arkadaşım bende yeniyim
selammmmm ben busemmmm
|
Tamam kıs anladık yeni oldugunu millet msn adresini yazar her yere sen de men yeniyim men yeniyim die bagırıyosun ))))))))
arkadaslar bana msn adres falan yazmayınız eger msn de görusmek ıstıyorsanız özel mesaj atabılırsınız ordan yapabılırız buraya yazmayalım ne olur ve morcivet kendi isterse verebılır istemezse vermez herkes benımle tanısmak ıstıyorsa msn de falan o zaman özel mesajdan msn lerini yazıp göndersinler ve o zaman bende eklerim hepinize tsk ederim yanlız benım acmış oldugum bır konu 5 sayfa oldu bu kadar cok kişi yazdı cok mutlu oldum herkese tskler
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam k?s anlad?k yeni oldugunu millet msn adresini yazar her yere sen de men yeniyim men yeniyim die bag?r?yosun )))))))) Yav karde? sen u?ra?ma b?yle uyar?yla. Direk banla gitsin onlar?...
ii valla dakka 1 gol 1
naptım şimdi ben size ne güzel karşılama böle yeniym die sömürdünz beni hüüüüüüüüü hüüüüüüüüüüüüü annemi istiom zaten yanmda yok,ağlatmayn yaw beni bana acımayn tımam mı .9
merve şaka yapıyorlar sana ya şaka uzulme merve tamam arkadaslar bu kadar yeter ya 5 sayfa oldu hadı benım haberlerimde yazın yorum yapın hadı ama
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
herqese selammmmm:) | x_X_x_qarisma_x_X_x | 12 | 552 |
10-06-2007, Saat: 11:47 PM Son Yorum: Firari Fırtına |
|
selammmmm bende geldim | berk_3435 | 5 | 445 |
05-09-2007, Saat: 05:41 PM Son Yorum: df1984 |
|
Selammmmm | Milagros(büşra) | 23 | 1,054 |