CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa ayıpsın kıs bi ara hep beraber olunca (buluşmada ) 2. veya 3. o zaman veririm... belkide kuzenin (yargıç) sen, ben aşkım, kevser, işte sayamayacağım o kadar çok kişi var ki işte hep beraber gezersek veririm ayipsın ...peki öyle olsun bakalım hadi hayırlısı miley17: miley17: ben olmazsam olmaz zaten o buluşmada beklerim o zaman ...
çok tşkler, inş herşey güzel olacak...
ömrüm ve ben, taze çıktı :)
|
03-19-2007, Saat: 03:47 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2. re$me ßayldım özelliqle$aqa ßi yana jhoq yaqı$ıosunuS...hep mutLu olursunuS in$..miley17: ehehe tam resmine bayılmışsın sende çok tşkler zeynep... inş yaaa
03-19-2007, Saat: 03:48 PM <
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki öyle olsun bakalım hadi hayırlısı miley17: miley17: ben olmazsam olmaz zaten o buluşmada beklerim o zaman ... zaten mecburen gelcen artık yetkili oldun yiyosa gelme
03-19-2007, Saat: 03:49 PM <
Dr.Love Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Mutluluğunuzu daimi beraberliğinizi ölümsüz kılsın ölürken bile el ele diz dize olun ama mümkünse sarhoşken araba sürme sülo amin doktorum aminnnnnnnnnnnn, nan ben sarhoş olmam ki :yikildim: neden mi ( çünkü içkiyle aram yoktur)
03-19-2007, Saat: 03:51 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper Resimleer Benim Bitanelerimm Allah Sizi Hiç Ayirmasinn....üzüldüm Bi Konudaa Yene Ben Yokken Sulo Geldi Bence Bilerek Yapio Gibii Geldi Bana:d:d tşkler bajum amin kıs, ama sana kastım yok emin ol, böle uygun oluo naaapiiiiim bi dahaki sefer inş denk gelirsin
03-19-2007, Saat: 03:57 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşkler kıs bajuuuuum eeee resimleri kim çekti demi ama evet ama kim çekti.... inş eniştem inş....: evet evlenmiyom..... ei okusanam enişte yahu....: sizleri demişim sonra sulti demişim....hekediyorsunuz canlarım süpersiniz.......: teşekkürler canım o da senin için aynı şeyleri düşünüyor.....: ailemize katılıyosun dimi ama diyecek.......:
03-19-2007, Saat: 04:00 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ama kim çekti.... ok yaf ne bağırıon , hem halama sende slm söle ellerinden öpüyormuş deee
03-19-2007, Saat: 04:01 PM <
REPÇİ_ÇOCUK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah nazarlardan saklasın allah bozmasın aranızı.. amin renkdaşım amiiiin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
fırından taze çıktı bunlar | deryalım | 70 | 3,508 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi