tatlı_cadı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:müßarek qnde doqmu$sn ma$aLLhbirass ölee olduuuu
Iyi Ki Dogdun Sefa:)
|
MissBela Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Iyiki DogDun Sefa,ÇAÄžLACIM BENİM ÇOKK SAOL MSJ IN İÇİN ÇOK AMA ÇOK TŞKLERRR HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMMM CANLARIM BENİMMM
[COLOR="Purple"]nice senelere sefacım
kusura bakma daha yeni giriyom foruma görmemişim... sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim...[/COLOR] DOÄžUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM... İYİ Kİ DOÄžDUN İYİ Kİ BİZİMLESİN... esasli_01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[COLOR="Purple"]nice senelere sefacımgüsel dileklerin için tşkler abim çok saol CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GERÇEKTEN ÇOK TŞK EDERİM ABİM SAOLASN YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve duygusuzlu yıllara...çook tşklerr abimm
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!
04-23-2007, Saat: 09:29 PM <
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Rabbim sevdiklerinle birlikde daha nice nice yıllar geçirmeyi nasip eylesin inş. Sağlıklı,huzurlu,mutlu nice senelere.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İyiki doğdun ONAÇ | Xesar | 8 | 1,020 |
02-03-2014, Saat: 07:08 PM Son Yorum: onaç |
|
İyi ki Doğdun HİSTORY :) (25.03) | ZencefiL | 10 | 1,118 |
03-28-2012, Saat: 12:00 PM Son Yorum: history |
|
İyi ki Doğdun MaSaL | CaNaT | 6 | 1,042 |
12-29-2011, Saat: 10:44 PM Son Yorum: eRCi |