neyi kastettigini anlamadım bacım..
sen galiba yalnış anladın...
sen galiba yalnış anladın...
sharktan sevgilerle
|
neyi kastettigini anlamadım bacım..
sen galiba yalnış anladın... izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sana bı lafım yok da bız burda ne kıseyı ovuyoruz nede kımseyı dovuyoruz.shark bosver o kendını bılo.varya ganga çok pis dalacam şimdi seviyomuyuzzz dövüyomuzzzz belli deilll şimdii oldumuuu ben yorumları okudugum içinn böyle demiştimm ama şimdi bende yorum yaptıgım için kendimide katıyorummm seviyomuyuzzz dövüyomuyuzzz ben duygusuzdaki arkadaşların samimiyetlerini dile getirmeye çelışmıştımmm neyse uzatmıyam şhark kardeş ben üsüldüm şimdi bu konuda yorum yaptıgım içinn konu dagılmasınn kardeşş saygılaımı kabulll ettt bi kusurum oldusa sana karşııı özürrrrr dilerimmmmm ..... eyvallahhhh... goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seviyomuyuzzz dövüyomuzzzz belli deilll şimdii oldumuuu ben yorumları okudugum içinn böyle demiştimm ama şimdi bende yorum yaptıgım için kendimide katıyorummm seviyomuyuzzz dövüyomuyuzzz ben duygusuzdaki arkadaşların samimiyetlerini dile getirmeye çelışmıştımmm neyse uzatmıyam şhark kardeş ben üsüldüm şimdi bu konuda yorum yaptıgım içinn konu dagılmasınn kardeşş saygılaımı kabulll ettt bi kusurum oldusa sana karşııı özürrrrr dilerimmmmm ..... eyvallahhhh... yok dostum ya yapmayın böyle ne özürü maksat muhabbethadı darılmaca yok |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|