bence çok saçma bi konu :S
aşkta cinsellik şartmı????
|
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede hayirrrrrrrrrrrrr nan murat bunu sen mi diyorsunn zuhahaaa neler anlatıyodun banaa heheeee bence her ikiside bazıları sevgiyi cinsellik:$ bazılarıda duygularlaa yaşamayı severler :kucak: dermişimm
12-24-2007, Saat: 08:13 PM <
Walla Sevmeği BiLmeyen İnsan Bence CinseLLiK Şart DeR Bu insanlara kısaca cahiL derim
misaL: SEvgiliniz (ALLAH korusun) Sakat Kalsa & beL den aşağı İşLevini YitiRse Terk Edermisin Ben eTmem sıf bu konudan dolayı bil bi anket açılır Bea
bazıları öle sanıo ama hiç bi şekilde illa gerekmez bu konuyu görnce harbi şaşırdım
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence çok saçma bi konu :S doğru söylüyorr çok saçma bi konu tabikide gerekli değil böyle bi konuyu senin açmana şaşırmadım sni tnımıorm ama azda ols aanladım ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:A$kta çocuk $art mı? işde cvp Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlamadım ben şimdi şatmı değilmibncede katılıyorum size şart degildir.
01-25-2008, Saat: 07:43 PM <
Cinsellik evlilikte yaşanması gerekir ama malesef zaman öyle bir zamanki çoğu insanımız menfaat peşinde.Ne yazıkki evlilik denen o kutsal değere yazık ediyoruz.Allah islah etsin diyorum böyle insanları.Sevgiler...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşkta en affetmeyeceğiniz şey? | ceylan gözlü1 | 6 | 385 |
02-01-2009, Saat: 08:48 PM Son Yorum: deli-kı@z |
|
Cinsellik için evlilik şartmı ? | riukeen | 8 | 589 |
03-03-2008, Saat: 01:53 AM Son Yorum: Patikli_Penguen |
|
Aşkta en önemli şey hangisi??? | deryalım | 26 | 1,238 |