djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yengecim benim:d
ne yengesi deliii..ne oluyorum ben görümceee:yikildim: :yikildim: :yikildim:
insan görümcesine yenge dermiiii....:hihi :hihi
fırından taze çıktı bunlar
|
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yengecim benim:d ne yengesi deliii..ne oluyorum ben görümceee:yikildim: :yikildim: :yikildim: insan görümcesine yenge dermiiii....:hihi :hihi
:yikildim::yikildim::yikildim:kıss ne bilmi görümce mi oluyon ne bilim işte ben mi yenge oluyom:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim:kıss ne bilmi görümce mi oluyon ne bilim işte ben mi yenge oluyom:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:evet senn yenge olinnn:hihi :hihi yenge yengecimmmm:yikildim: :yikildim: sana amca diyebilirmiyimmmm :yikildim:
:yikildim::yikildim:baba de istersen ama önce kardeşini ver:yikildim::yikildim::yikildim:
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:baba de istersen ama önce kardeşini ver:yikildim::yikildim::yikildim:başlık barasını bastıran çocugu kaparrrr :yikildim: :yikildim:
:yikildim::yikildim::yikildim:dett:yikildim::yikildim::yikildim:adı nee
BENDE BAŞINA DERT OLURUM KISS ÖLEE BİSİM KARDEŞLERİMİZİ KOLAY KOLAY VERMEYİZZZ..
EVİN OLCAKK ARABANN SONRA IMM SONRA BANKADA PARAN y3l!s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENDE BAŞINA DERT OLURUM KISS ÖLEE BİSİM KARDEŞLERİMİZİ KOLAY KOLAY VERMEYİZZZ.. :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ömrüm ve ben, taze çıktı :) | CariSmaBoY | 266 | 10,513 |
04-18-2007, Saat: 11:10 PM Son Yorum: CariSmaBoY |