first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demek kötü bi yorum gelirse esrayı vurcann öylemii(hemen kötü yorumlarımı hazırlıyorum:yikildim::yikildimahah :yikildim:
Benim çokk merak ettigim we sonunda gördügüm(Deniz kızı>>Özgee)
|
07-10-2007, Saat: 11:09 AM <
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dettt off askom ya bi rahat dur ben yokken,asılmadıgın kimse kalmadı :yaw Sende Chok farkLı ßi Cihaz mı war? nerde ßirine aSıLSam haßer werio Sana geLion hemen yakaLıon Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw Sende Chok farkLı ßi Cihaz mı war? nerde ßirine aSıLSam haßer werio Sana geLion hemen yakaLıonaşk olsa gerek,hissediyorum...bak böle devam edersn ben sana bi asılcam,o zaman anlıcan ne oldugunu.. AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk olsa gerek,hissediyorum...bak böle devam edersn ben sana bi asılcam,o zaman anlıcan ne oldugunu..dımam öSür diLerim a$kom ßi daa oomıCak Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dımam öSür diLerim a$kom ßi daa oomıCakistersen olsun...:hihi :hihi
öSge kuSra ßakma konunu daıttık ama AsLı ßak ßeni gaZa getirme kıSım dımammı
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öSge kuSra ßakma konunu daıttık ama AsLı ßak ßeni gaZa getirme kıSım dımammıgelme sende..gelirsende gazlar gidersin başka pckopat mı yok:yikildim: (şaka aşkom) sana seviyorum.. özgecim kusura bakma..
ßa$ka pckopat mı yok heaa Sırtımdan wurdun ßeni... :'( Sende mi ßrütüS
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßa$ka pckopat mı yok heaa Sırtımdan wurdun ßeni... :'( Sende mi ßrütüSbak şimdi..şaka dedim ya a$kom..aglama kıyamam sana...gözbebegim..sana seviyorum.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda Benim Resmim | HaGi_1905 | 54 | 3,524 |
04-13-2022, Saat: 02:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ | YARGIÇ | 115 | 4,241 |
04-12-2022, Saat: 07:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
buda benım yegen | roket55 | 18 | 1,090 |
04-12-2022, Saat: 04:32 AM Son Yorum: wildfang |