bende geldım az önce aglıodum sımdı oynucam agladım rahatladım geldım
herkesi bekliyorum hadi içeri arkadaşlar.......
|
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldım az önce aglıodum sımdı oynucam agladım rahatladım geldım sudenas cqnım hoşgeldinn halayımıza daa ya aglama yaaa valla yakışmazz billaa yakışmazzz şerefi,sizimm degmezzzzz al mendili geç başa janımm hadi bakalımm... tey tey teyyyyyyyy :hihi:hihi
aşkım bensiz halay mı çekionuz ya :teytey::teytey::teytey:geç kaldım ama sonuna yetiştim sanırım:yikildim::yikildim:
yaw ben geldim herkes gitmiş halay bu kadar kısamıyıd yaww:hihi
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ben geldim herkes gitmiş halay bu kadar kısamıyıd yaww:hihi aşkım halaymı çetik lak lak mı yaptık belli deil ki,mi ayama basar kimi içier bi köşede sızar ka:yikildim:lır ne ararsan var valla burdaa......:yikildim:
bende mutluyummm sanırım bgn yaa uzun zmn aradan sonraa boleyım sanırım
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkım halaymı çetik lak lak mı yaptık belli deilyaw aşkım biride benm ayağıma bastı yaww kardeş çekil yawwww :yikildim::yikildim: ahanda parnağımı esdiler yaww bunlar ver coşkuyu aşkım :yikildim::yikildim: cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende mutluyummm sanırım bgn yaa uzun zmn aradan sonraa boleyım sanırım oooooo cadım bendensin yanii sevindimm valla allah ne bana nede sana mutsuzluk versin diyelim o samn bundan sonra ...... sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw aşkım biride benm ayağıma bastı yaww kardeş çekil yawwww ya halay dedikk bunlarrr uzun eşşek oynamaya başladılarrr gerçi onlarda haklı müzik yokkii halay içinn nerde müzikk yalan oldu pehhhhhhhh......:hihi:hihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nice Mutlu Yıllara Arkadaşlar | adyge55 | 2 | 456 |
10-11-2009, Saat: 06:47 PM Son Yorum: _AL0n3_ |
|
Arkadaşlar Buyrun Partiye Hadi Herkesi Bekliyom Gelmeyen Olursa Darilirim Ağlarim | ceylan gözlü1 | 19 | 1,174 |
08-05-2007, Saat: 09:13 PM Son Yorum: TutkuM |
|
Iyiki Dogdunuz Arkadaslar..! | Elfida | 1 | 515 |
05-15-2007, Saat: 02:44 PM Son Yorum: MasaL_perisi |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi