rapunZeL wur wur ßidaane de Sen wur
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Âh be.
Al Hançeri Vur Göğsüme
|
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pcko ne güzel şiir yazıyordum bi heyecanla şimdi duruldum... Hala olduğun yerdesin Hiç bir yere gitmişmiydin Gözlerin dalmışken uzaklara Sen yüreğindeki ateşlerde sönebilmişmiydin Şimdi durma sende zaman hiç durmadıki Kaldığın yerden devam etmelisin Ve sarılabildiğin kadar büyük hevesle Hayata sarılıp onu sevmelisin...
seviyorum deliler gibi
anlatamamki o büyük sevgiyi açıp gösterememki yüreğimi bilemezsin bende ki seni........ PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yargıç aßi ßu ne hıZ Yok daha neler en yavaşımla yazdım:yikildim:
Bazen anlatmaya yetmezki kelimeler
Bazen hiç gerekmezki cümleler Baktığım yerde gördüklerim yeter Bildiklerim beni benden etmeye yeter... canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oysa bütün başlangıçlar kalıverdi bir yerlerde Sanmaki unutulur bir köşede dizelerin ey dost Bütün yorgunlukla geldik biz sana Hem ne kadar düşersek düşelim sevda kucaklarına Değişirmi yerimiz dostun sofrasında Soğuk bir ayranın varmı Yanan bu yüreği ferahlatırmı Şöyle sağlam bir merhemin varmı Sırtımızdaki hançer yarasını toparlarmı Bak dost kim vurduya gitmiş sevdalılar Oysa anlarmı sevdadan zavallılar Bıraktık biz sevmeleri dünde Yer yok artık ona ne yarın nede bugünde Şimdi yer aç hele şöyle Dertleşelim bir güzel seninle Bir sigara bir bardak çay eşliğinde...
hele anlat sen sıkıntını
belki çare vardır derdine yeni koymuştum çayı bi soluklan çek içine... (biraz olmadı gibi ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|