adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demek öyle tamam sen kaşındın kesin hemide %100 kesindemekki qeLdin ki qeLmedim diosun ßn sna qaza qeLdin weya qeLCeksin die ßişe demedim
ha bu arada gaza gelmedim ona göre
aLLahım bi daha yapmıcam ouff resiLLik
|
10-25-2007, Saat: 01:45 PM <
10-25-2007, Saat: 01:52 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bazen rezillikler hep tatlı anılar halinde kalırMesela şu varBir keresinde yağmur yağıyor bardaktan boşanırcasına ben dışarda top oynuyorum arkadaş bi çelme taktı okul kıyafetleriyle pat suyun içineHoca sordu Yılmaz oğlum sizin evde sularmı kesikti neden burda banyo yapıyosunHocam dedim sırtımı keseleyecek kimse yoktu ben burada siz gelip iki kese atarsınız diye yıkanayım dedim..Sınıf koptu düştüğüm ıslanan çamurlanan elbiselerimi yanayım sınıfın gülmesine sinirlenip kulağımı çeken hocayamıaßi snnde süper anıLarın warmışş keşke si konu açıp hepsini koysanda ßizde peşin qüLsek Sndende aLLah razı oLsun aßi Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: demekki qeLdin ki qeLmedim diosun ßn sna qaza qeLdin weya qeLCeksin die ßişe demedim bende önünü kesmek için dedim sen şimdi nasıl gaza getirdim falan dersen diye önceden tedbir aldım yani
10-25-2007, Saat: 01:54 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:lisede bizde de öyleydi sınıf 1. kattaydı hep camdan girerdim sınıfa sorun olmazdı ama süperdi senin hikayehikaye deqiL yhaf yaşanmış ßi dumurLuk ßisim sınıf en üst katta o yüzden şansızım ne ßacıdan nede camdan qireßiLirim Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aßi snnde süper anıLarın warmışş keşke si konu açıp hepsini koysanda ßizde peşin qüLsek Sndende aLLah razı oLsun aßi Ben onları yazmaya kalkarsamOoooHem böyle daha güzel oluyor ya
10-25-2007, Saat: 01:55 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende önünü kesmek için dedim sen şimdi nasıl gaza getirdim falan dersen diye önceden tedbir aldım yanißnm önümü hiç ßir şekiLde kesemezsin Çünkü ßn qaza fLn qetirmem ßak ßnm sni qaza qetirceqimi sandın yanıLdın yine yanıLan sn oLcaksın
10-25-2007, Saat: 01:57 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben onları yazmaya kalkarsamOoooHem böyle daha güzel oluyor yaewt ßncede qüseL oLuyo konuyLa iLqiLi oLunca herkesinde dumurLuqu karışınca YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben onları yazmaya kalkarsamOoooHem böyle daha güzel oluyor ya ben sana normal dıgılsın dıyorum da sen ınanmıyosun bana :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßnm önümü hiç ßir şekiLde kesemezsin Çünkü ßn qaza fLn qetirmem hadi hadi inkar et gaza gelmedim falan yazmasaydımda gaza geldin diyecektin demek o kadar iddaalısın hep yanılan ben olacam konusunda ama ben pek sanmıyorum canım unutma son gülen ii güler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Daha dumur olmadım ama .. | ask_sehidi | 17 | 3,292 |
04-18-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ask_sehidi |
|
bi daha iiLik yapmııcam ! xD | PesmisT GirL | 17 | 1,713 |
05-30-2008, Saat: 07:22 PM Son Yorum: Seyduna |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi