YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yemek arasındaki aparetif gibi hiçbiryerden eksik olmaz kendileriGel hadi öpim senimck
kıskandı abisi kıskandııı onuda öp dahada ileriye gidebilirsinnn onuniçin.....
oyyyyyyyyyoooyyyyyyyyyy......:D
|
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yemek arasındaki aparetif gibi hiçbiryerden eksik olmaz kendileriGel hadi öpim senimck kıskandı abisi kıskandııı onuda öp dahada ileriye gidebilirsinnn onuniçin..... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yemek arasındaki aparetif gibi hiçbiryerden eksik olmaz kendileriGel hadi öpim senimck öleyımdır ... Gercı ben ayaklarım nereye götururse arkama bakmadan gıdıyodum ama lanet olsaı ayaklar eve getırdı :: moral bın 500 ( eksı sevıoyelerde tabı ) bıde senle ugrasması olmasa pskopat kesılcez vaşlla:
ßen $u Pcko kar$ıtLaRını ßi göriim ßakiim:kizgin:
Cay demLemeye gitmi$tim konuya yaßanCı kaLdım neiSe Âh be.
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı::hayir:Pckoma saldırımı var bakamYılmaz pcko bekçileriyiz o tükenmekte olan bir neslin son mohikanı son savunucusu lütfen saygılı olalım pckoya sahip çıkalım telef olmasına izin vermeyelim bozacının şahidii şıracı yılmazzzz ne kadar hoş valla aferin siye.........:kiyamam: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öleyımdır ... Gel yafrucum ben seni bi kere öpem hiç bişeyin kalmaz
[quote=PCKoPaT]ßen $u Pcko kar$ıtLaRını ßi göriim ßakiim:kizgin:
Cay demLemeye gitmi$tim konuya yaßanCı kaLdım neiSe[/qu ben deniz tanışalım güselimmmm.... boykottt israelll boykot pcko...... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bozacının şahidii şıracı yılmazzzz ne kadar hoş valla aferin siye.........:kiyamam: Dükkan sahibi Atilla abimiz YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dükkan sahibi Atilla abimiz ben devrettim kardeşşş beee fazla kazandırmıyodu daha ince narin bi işle uraşıyorumm şimdilerde janım....
allah muhappetinizi artırsın
ben gidiyorum işteydim pazartesi görüşürüz herkeze baş baş |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|