adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak bak o zaman iş değişir nede olsa ticaret adamıyız dosyaları biz alalım kaptırmayalım
Hıçkırık a pc alcaz ortak gerisi bizimdir
Uyuz Oluyorumm Sinirr oluyorummmmm
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ortak bak o zaman iş değişir nede olsa ticaret adamıyız dosyaları biz alalım kaptırmayalım Hıçkırık a pc alcaz ortak gerisi bizimdir YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hıçkırık a pc alcaz ortak gerisi bizimdir tamam ortak hıçkırık alırız bir pc sorun deil yani tavuk gelecek yerden kaz esirgenmiz demi
konular burda delil olarak derim girin duygusuza bakın hehehehe
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konular burda delil olarak derim girin duygusuza bakın hehehehe delilerleri ortağım yokeder nede olsa yönetici başka bir çare bul bence bu kurtarmadı seni gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konular burda delil olarak derim girin duygusuza bakın hehehehe Bak senin adına çok üzüldümDelilleri yok etme yetkisine sahibim malesef
aman ii yaa tmm pes ettim dosyasız durucam köşe başında bende hehehehe
iide gülşen dosyasız durusan aradığın aşkıda bulamazsınki dosyasız olmaz mümkünü yok
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,031 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 851 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |