dj seninim sen bakama sersiye hayatımda gördüğüm en güzel resimler desem yeridir.
sersii bunu okuyunca erkekliğimden utandım yaa.
sersii bunu okuyunca erkekliğimden utandım yaa.
çirkinim dimi:D
|
02-28-2008, Saat: 12:04 PM <
dj seninim sen bakama sersiye hayatımda gördüğüm en güzel resimler desem yeridir.
sersii bunu okuyunca erkekliğimden utandım yaa. djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkek minleti işte Gulme krızıne gırdım.....Ölcem sımdı krızden
Serseri sakın kıskançLık krizine girmiş oLma.
seninkisi daha çok kıskançLık krizine benziyor gibi Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serseri sakın kıskançLık krizine girmiş oLma. Puhahahaa neyı kıskancamm...... Ben bıle bu halımle daha gzuelım.. ıkıncısı o kardesım.. Ucuncusu kıskancak daha gzule kızla rvar :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Puhahahaa neyı kıskancamm...... Ben bıle bu halımle daha gzuelım.. İnsan kardeşini daha çok kıskanır.:yikildim::yikildim::yikildim:
02-28-2008, Saat: 12:55 PM <
Saucy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnsan kardeşini daha çok kıskanır.:yikildim::yikildim::yikildim: kesinliklee katılıyorum.
abimsin sizede çok tesekkürler biz şakalaşıyruz onla ne günlerimiz geçti sersiyle ey gidi eyy
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abimsin sizede çok tesekkürler biz şakalaşıyruz onla ne günlerimiz geçti sersiyle ey gidi eyy Hayatımı kararttıgın sunun teklıfını kabul et dıyıpte gecmısıme mum dıktıgın gunlerı unutmadım..Daha dur sen Sen o sahsıyetın kım oLdugunu bıLıyosun : Neyse bu senın cırkın oldugun gercegını gızlemez :yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Çok çirkinim... | asLı@ı@ı@ | 88 | 9,070 |
09-08-2012, Saat: 09:41 AM Son Yorum: Av.bey |
|
BuDa BenDen oLSun ÇirKinim iDaRe EdiVerin :D | iLKeR | 17 | 1,455 |
10-26-2009, Saat: 02:49 AM Son Yorum: CaNaT |
|
Benıde unutmadınız dımı anacımm :D:D:D:D | EndLess | 78 | 4,055 |
04-06-2008, Saat: 08:18 PM Son Yorum: speedy_girl |
|
çok komik biriyim dimi arkadaşlar son kez resim ekliyorum bir daha eklemiicem. | *Asİ-yÜrEk* | 21 | 1,528 |
03-28-2008, Saat: 02:35 PM Son Yorum: Masal_yuzLu |