piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya affet cok yorgunum sabahtan berı cızım yapıyorum ne yazdıgımı bıle tam sacemıyorum
KoLAy G€L€ ... ßÖLüm n€ K!n€ ?
d€NkL€m :)
|
02-22-2008, Saat: 01:36 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya affet cok yorgunum sabahtan berı cızım yapıyorum ne yazdıgımı bıle tam sacemıyorum KoLAy G€L€ ... ßÖLüm n€ K!n€ ? speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KoLAy G€L€ ... ßÖLüm n€ K!n€ ?mobılya dekorasyon ve tasarım
02-22-2008, Saat: 01:44 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mobılya dekorasyon ve tasarım ßaßA jÜp€R ... :kop: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßaßA jÜp€R ... :kop:ha baba ya sorma gel bıde bana sor
02-22-2008, Saat: 01:48 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ha baba ya sorma gel bıde bana sor €L!N YAtKıN oLmaSA S€çM€zD!n Ç€k c€ZAnI speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€L!N YAtKıN oLmaSA S€çM€zD!n Ç€k c€ZAnIya cok sevıyorum ben aslında ama bazen ıkı gun yatmadan cızım yaptıgım bıle oluyo hayatla balantı yok bısı yok o ıkıgunde zor olan amelelık yapsan ondan ıyı valla
02-22-2008, Saat: 01:53 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya cok sevıyorum ben aslında ama bazen ıkı gun yatmadan cızım yaptıgım bıle oluyo hayatla balantı yok bısı yok o ıkıgunde zor olan amelelık yapsan ondan ıyı valla $!MD! Ç€keRs!N c€FAsInI SoNra SÜR€rS!n s€FASıNI ; speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:$!MD! Ç€keRs!N c€FAsInI SoNra SÜR€rS!n s€FASıNI ;aynen oyle cok calısmam gerekıyo cokk
02-22-2008, Saat: 02:09 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen oyle cok calısmam gerekıyo cokk €ğ!T!M $aRt |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|