Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pembe varya...Senın yuzune savas cıkar emın oL buna..Hemen nasıL becerdın..Bırbırınıze gırmewyı
öyLe deme sersi ya cok bunaLtioLar herkez üstüme geLio Ne bu yaa isteniLmiorm sanirim :'(
Hoşgeldin karlina
|
02-28-2008, Saat: 01:26 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pembe varya...Senın yuzune savas cıkar emın oL buna..Hemen nasıL becerdın..Bırbırınıze gırmewyı öyLe deme sersi ya cok bunaLtioLar herkez üstüme geLio Ne bu yaa isteniLmiorm sanirim :'(
02-28-2008, Saat: 01:27 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pembe varya...Senın yuzune savas cıkar emın oL buna..Hemen nasıL becerdın..Bırbırınıze gırmewyı Sersiii Sende çok değiştin savaş çıkacak olsaydı şimdiye kadar çıkardı saçmalama.
02-28-2008, Saat: 01:28 PM <
can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sersiii Sende çok değiştin savaş çıkacak olsaydı şimdiye kadar çıkardı saçmalama. Sersi saçmaLamaz o diosa vardir bi biLdigi .
02-28-2008, Saat: 01:29 PM <
hehehehhe :dyok yok yanlıs anlama arkadasım! ben sadece dostluk olsun istiyorum! kimsenin tartısmasından yana degilim pembe! o yuzden yanlıs anlama beni !
02-28-2008, Saat: 01:30 PM <
uslanmaz_genc Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehehhe :dyok yok yanlıs anlama arkadasım! ben sadece dostluk olsun istiyorum! kimsenin tartısmasından yana degilim pembe! o yuzden yanlıs anlama beni ! Ben yanLis anLamam ne bu yaa Yeni gelenlere sevgi portremizi gostericez die eskileri disliycazmi bumu dostluk ? PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyLe deme sersi ya cok bunaLtioLar herkez üstüme geLio Ne bu yaa isteniLmiorm sanirim :'( Sen takma ONLArı Gulum.. Bosver onLArı....b Sen kendıne bak...Sakın oL derın nefes al..
02-28-2008, Saat: 01:32 PM <
kimse seni dıslamadı pembe! sen kendi kendini dıslanmıs ihssediyosun? can askerim de öyle serseride öyle! hiç biri seni dıslamadı! ama sen öyle anlamak istiyoan yapacagımız bişey yok! :S
02-28-2008, Saat: 01:33 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen takma ONLArı Gulum.. Bosver onLArı....b Sen kendıne bak...Sakın oL derın nefes al.. Ne ya deLirmiomki :S ask olsn ama neyse sen diosan bi bildigin vardir susuyorm kendime bakicam artik
02-28-2008, Saat: 01:34 PM <
kapattık gitti! herkeze bisey diyeyim mi arkadaslar! hiç bişeyin farkında degilsiniz :S:S:S
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Canım ablacım tekrar aramıza hoşgeldin | *Asİ-yÜrEk* | 3 | 722 |
02-20-2008, Saat: 07:52 PM Son Yorum: BiRiciGim |