eyw
İddaaaaaaa :P
|
[quote=ѕqρα кJмя;585347!.
Ayrıca dipnot:Creature, Sana yazık oLmasın diyé girmedim bu iddaya (: Bizim taraftarımız arasında DÖNEKLER olamaz ;)[/quote] Bana yazık olmasın diye girmemiş :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: tabi tabi öyledir...bende maçtan önce o yürek yoktu deseydin tamam da maçtan sonra burda konuşmak güzel oluyor dimi... ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yusuf mu :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Benim mesajlarıma cvp vermek yada anlamak zorunda değilsin ki senin yaşın buna müsait değil mert :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:.... Süpriz konusuna gelince..Süprizler benim bildiğim yumurtadan çıkar senide o yumurtaya sokarım böyle konuşmaya devam edersen...
03-05-2008, Saat: 09:09 PM <
hâLâ anLamaz mı bi insan ya
yürekLé alakası yok,ben Fener yenildi diye TAKIM Değişterecek bi TARAFTAR değilim kocum!. Ha deseydin gel parasına veya formasına veya bilmem neyine HER TÜRLÜ!.
03-05-2008, Saat: 09:10 PM <
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim mesajlarıma cvp vermek yada anlamak zorunda değilsin ki senin yaşın buna müsait değil mert :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:.... seniN cıktıgın yere girmeye niyetim yok Ayrıca benim yazdıgım o msjlardan tek YUSUF anlamını cıkartan; akıllı(!) sensin sanırım
burda bi KOÇ varsa hemde hakikisinden oda sensin HAKİKİ KOÇ...
03-05-2008, Saat: 09:15 PM <
ha gelip özelden artislik yapmak da erkeklik değildir ha
03-05-2008, Saat: 09:16 PM <
ben orda o amaclı yazmadım!
İLERİ gitme,kapa CENENİ! Erkek(!) ol BİRAZ !. ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben orda o amaclı yazmadım! İleri gitsem ne yaparsın dünkü çocuk çok korktum tüh merti kızdırdım... Erkeğim mert senin cinsten değil ama gerçek erkek,bilmem anlatabildim mi ? Özeli boşver msn de niye dilini yuttun...Delikanlı KOÇ. Sana defalarca bu konuyu kapatalım dedim artık tartışmayalım dedim ama senin o beynin bunları anlamıyor... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi