Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bilirsin cnm ısrar var teklif yok
bence sen ne teklif et nede ısrar et senın için daha iyi olur
buLana +Rep :P
|
05-23-2008, Saat: 01:44 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen bilirsin cnm ısrar var teklif yok bence sen ne teklif et nede ısrar et senın için daha iyi olur beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence sen ne teklif et nede ısrar et senın için daha iyi olur neden benim için daha ii olar onu anlayamadım
05-23-2008, Saat: 01:56 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden benim için daha ii olar onu anlayamadım eger ki ısrar etmeye devam edersen anlarsın iyiliğin için soyluyorum ona gore beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eger ki ısrar etmeye devam edersen anlarsın iyiliğin için soyluyorum ona gore ii bende devam edeyim o zaman bana takıl dememdeki maksadı sanırım sen yalnış anladın
05-23-2008, Saat: 02:06 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii bende devam edeyim o zaman bana takıl dememdeki maksadı sanırım sen yalnış anladın yok yanlış anlamadım sadece bir önlem beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yanlış anlamadım sadece bir önlem oda güzel tabi önlem aldığına göre demekki başın bağlı
05-23-2008, Saat: 02:13 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oda güzel tabi önlem aldığına göre demekki başın bağlı ewet baglı hemde bu forumda beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet baglı hemde bu forumda hımm bak bu ii haber kim bu zati muhterem arkadaşımız
05-23-2008, Saat: 02:22 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm bak bu ii haber kim bu zati muhterem arkadaşımız o zati muhterem arkadasınız "aşksız" oluyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|