ßende o yüzden Yüzsüz dedim zaten Hem Tanıştık İşte
RénkLerLe Ki$iLiK Tésti .
|
03-31-2008, Saat: 01:34 PM <
taßiki söyLeyebiLirim KartaL ßey Ne güzeL Konuşuyoruz neden Rahatsız oLiym Ki söyLemisiniz Lütfen..
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taßiki söyLeyebiLirim KartaL ßey Ne güzeL Konuşuyoruz neden Rahatsız oLiym Ki söyLemisiniz Lütfen.. BıLmem beLkı SözLerımden Rahatszı OLmus oLaBıLırsınız Merve Hanım..SIzı rahatsız Etmek Istemem Dımı Merve :Hanım
03-31-2008, Saat: 01:39 PM <
taßiki KartaL ßeyy anLıyorum Sizi.. Siz ßenden Rahatsızsınızda Onu Mu İma etmek istiyorsunuz Ki...
rüzgargülü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taßiki KartaL ßeyy anLıyorum Sizi.. Siz ßenden Rahatsızsınızda Onu Mu İma etmek istiyorsunuz Ki...oLur mu öyLe sey Merve hanım Benım szıden rahatsız oLmam..Turkıyenın Abye gırmesınden daha zor Ben sızınLe konustuguum ıcın Cok mutLuyum : Sız Rahatsız degıLsenız Ben hıc DegıLım Merve Hanım
8 - Romantik - Hayalci - Duygusal : Çok duygusal bir insansınız. Olayları gerçekçi tarafından görmeyi reddediyorsunuz. Sizin için duygularınızın size söyledikleri önemli. Ayrıca yaşamda hayallere yer olması gerektiğini savunuyorsunuz. Romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlarla anlaşamıyorsunuz. Hayallerinizi, duygularınızı sınırlayacak her şeyi reddediyorsunuz.
teşekkürler.paylaşımın için |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi